A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

EVOLVEO HDO mini, aktív kültéri DVB-T/T2 antenna

Termékkatalógus
EVOLVEO HDO mini, aktív kültéri DVB-T/T2 antenna
TV antenna - kültéri, DVB-T2 és DAB, vízszintes polarizáció, LTE szűrő, erősítő, 20 dB max. erősítés, adapterrel, F csatlakozó és IEC csatlakozó, 20 dBi nyereség
Kód:  JT903e1 Termékszám:  TDE HDO mini Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO HDO mini, aktív kültéri DVB-T/T2 antenna Megszűnt

EVOLVEO HDO mini, aktív kültéri DVB-T/T2 antenna

Az EVOLVEO HDO mini egy precíz feldolgozású antenna, amely ideális beltéri és szabadtéri használatra. A lapos alsó része lehetővé teszi a rögzítését szinte bármilyen sík felületre. Az UHF VSWR grafikonnal mindig tökéletes áttekintést kapsz az antenna hatékonyságáról, így kényelmesen elhelyezheted azt a legjobb vételű jel helyén. Az EVOLVEO HDO mini antenna támogatja a DVB-T2 jel fogadását és lenyűgöz a stílusos fehér megjelenésével is. Az antenna mellett a készlet tartalmazza a 10 méter hosszú koaxiális kábelt, az átalakítót a set-top boxhoz és az erősítőt is.

Az EVOLVEO HDO mini antenna legfontosabb jellemzői

  • Lapos alsó oldallal a könnyű elhelyezéshez bármilyen felületen
  • Precíz kivitel és elegáns design fehér színben
  • Az EVOLVEO HDO mini antenna 3 rögzítési lehetőséget kínál
  • Az UHF VSWR grafikon mutatja az antenna hatékonyságát a kényelmes elhelyezés érdekében a legjobb jellel rendelkező helyeken
  • Az EVOLVEO HDO mini antenna támogatja a DVB-T2 jel vételét
  • A csomag tartalmazza a koaxiális kábelt, az átalakítót a set-top box csatlakoztatásához és egy erősítőt

Az EVOLVEO HDO mini antenna különféle felszerelési lehetőségeket kínál

Az EVOLVEO HDO mini antennát a DVB-T2 jel fogadásához tervezték. Az antenna 3 különböző módon rögzíthető, így mindig a tökéletes megoldást nyújtja minden helyzetben. A kedvezőtlenebb lefedettségű területeken elhelyezheted az antennát a ház tetején található oszlopon a legjobb jel érdekében. A második változat a rögzítés az erkélyre vagy az ablak melletti falra, így az antenna szabadon mozgatható. Emellett a DVB-T2 antenna használható beltéri antennaként is.

Egy praktikus grafikon figyeli az antenna hatékonyságát

Az EVOLVEO HDO mini antenna lapos alsó részének hála kényelmesen rögzíthető bármilyen sík felületre, sőt, lehetséges a szabadtéri felszerelése is. A praktikus UHF VSWR grafikon megfigyeli az antenna hatékonyságát, így mindig láthatod az aktuális jelminőséget. Ennek hála megbízhatóan helyezheted el az antennát a legjobb vételű jel helyén.

EVOLVEO HDO mini antenna gazdag kiegészítőkkel

Az EVOLVEO HDO mini antenna támogatja a DVB-T2 jel fogadását és számos praktikus kiegészítővel rendelkezik. A készlet tartalmazza a 10 méter hosszú koaxiális kábelt, az átalakítót a set-top boxhoz és az erősítőt is. Kifogástalan funkcionalitása mellett az EVOLVEO HDO mini antenna lenyűgöz precíz feldolgozásával és stílusos fehér megjelenésével is.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Használat
Kültéri Kész!
Felszereltség
LTE szűrő, Erősítő Kész!
Bemenetek/kimenetek
F csatlakozó, IEC csatlakozó Kész!
Tápellátás
Adapterrel Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Használat és tulajdonságok

Használat
Kültéri Kész!

Felszereltség

Felszereltség
LTE szűrő, Erősítő Kész!
Bemenetek/kimenetek
F csatlakozó, IEC csatlakozó Kész!
Tápellátás
Adapterrel Kész!

Jelvétel

Jelvétel
DVB-T2, DAB Kész!

További paraméterek

Nyereség
20 dBi Kész!
Max. erősítés
20 dB Kész!
Polarizáció
Vízszintes Kész!

Méret

Magasság
45 cm Kész!
Szélesség
16 cm Kész!
Mélység
16,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVOLVEO HDO mini, aktív kültéri DVB-T/T2 antenna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO HDO mini, aktivní venkovní DVB-T/T2 anténa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVOLVEO HDO mini, aktívna vonkajšia DVB-T/T2 anténa.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ