Shop roku 30 dnů na vrácení

EVOLVEO AirStream A7 mini

Termékkatalógus
EVOLVEO AirStream A7 mini
3,8 8 értékelés
Headset - beépített mikrofon, Bluetooth v4.1, HFP, HSP, A2DP, AVRCP, akár 3 óra beszélgetési idő, készenléti idő akár 70 óra
Kód:  EVO111a Termékszám:  A7-BLK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO AirStream A7 mini

 

 

AirStream A7 minimalista fülhallgató

Az EVOLVEO Airstream A7-tel hívásokat fogadhat anélkül, hogy telefonjához akár egy ujjal is hozzáérne. Elég csupán Bluetooth-on keresztül társítania mobiltelefonjával, ezután a készülék rendkívül érzékeny, többirányú, zaj- és visszhangelnyomó mikrofonjának köszönhetően megbízhatóan közvetíti minden szavát. Beépített hangszórójának, illetve saját akkumulátorának köszönhetően a készülék telefonáláson kívül alkalmas zene lejátszásra, illetve hangoskönyvek és podcastok hallgatására. Az EVOLVEO Airstream A7 mindössze 3 cm-es hosszússággal és 5 g-os tömeggel büszkélkedhet, így mindig Önnél lehet használatra készen zsebében vagy táskájában.

 

Hét ok az EVOLVEO AirStream A7 handsfree fülhallgató megvásárlására

  • Rendkívül kis méret, amelynek köszönhetően semmiben nem akadályozza
  • Vezeték nélküli fülhallgató, amely alkalmas zenehallgatásra, hangoskönyvek és podcastok hallgatására, valamint handsfree telefonos beszélgetések lebonyolítására
  • Az Evolveo érzékeny, mikrofonja zaj-, illetve visszhangelnyomó funkcióval rendelkezik
  • Akár 2 készülék egyidejű csatlakoztatása a multipoint funkciónak köszönhetően
  • Vezérlőgomb (hívásfogadás / hívás vége / hívás elutasítása / újratárcsázás / lejátszás...)
  • Kompatibilis a legtöbb Android, Windows, Apple iOS és egyéb készülékekkel
  • Támogatott profilok: HFP, HSP, AVRCP, A2DP

Multipoint funkció támogatása

Nem tudja elképzelni, mire szolgál a multipoint funkció? Pedig nagyon egyszerű. Már magából a megnevezésből arra következtethetünk, hogy az eszköz két készülék egyidejű csatlakoztatását támogatja. Ezáltal telefonos beszélgetések lebonyolítása mellett tabletről történő videók lejátszására is alkalmas.

Az Evolveo fülhallgató akkumulátora

Akkumulátorának köszönhetően a fülhallgató akár 3 órányi folyamatos beszélgetést vagy zenehallgatást biztosít. Azonban, amennyiben Ön nem tartozik azon felhasználók közé, akik állandóan telefonálnak, az Evolveo AirStream A7 akár 70 óráig is kitarthat készenléti üzemmódban.

 

 

 

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVOLVEO AirStream A7 mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO AirStream A7 mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVOLVEO AirStream A7 mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO AirStream A7 Mini Bluetooth Freisprech-Kopfhörer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO AirStream A7 Mini Bluetooth Freisprech-Kopfhörer.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ