Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Salente Rombo + gyümölcscentrifuga

Termékkatalógus
Salente Rombo + gyümölcscentrifuga
4,5 2 értékelés
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, flexi habverő, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés és habverő kar, 3 szeletelő korong, tömege 6,56 kg, mérete 34 × 36 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
122 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EVOKR114 Termékszám:  MRS-ROMBO Gyártó honlapja:
Salente Rombo + gyümölcscentrifuga 122 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Salente Rombo + gyümölcscentrifuga

Tedd kényelmessé és könnyítsd meg a főzést az új Salente Rombo + gyümölcscentrifuga konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorja van, amely biztosítja a megbízható teljesítményt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. A motor teljesítménye könnyedén szabályozható 8 lehetséges fokozatban, így a szükséges sebesség könnyen beállítható. A bolygómozgásnak hála, amikor egymással ellentétes irányban mozog a robotfej és a keverőfej működés közben, a robotgép nagyszerű végeredményt nyújt. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgép rendelkezik egy strapabíró tállal, melynek kapacitása 5 l, amely többszemélyes háztartásban élők számára ideális. Olyan lényeges tulajdonságokkal rendelkezik, mint teljesen fém ház és automatikus receptek. A nagyszerű SALENTE konyhai robotgép külalakját rozsdamentes acél szín tökéletesíti.

Konyhai robotgép Salente Rombo + gyümölcscentrifuga ...
Konyhai robotgép Salente Rombo + gyümölcscentrifuga ...

Salente Rombo + gyümölcscentrifuga konyhai robotgép legfontosabb paraméterei

  • A nagyszerű SALENTE konyhai robotgép segítségünkre lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motort kapott
  • 8 fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes eldolgozást
  • A keverőtál űrtartalma 5 l
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Eme teljesen fémből készült SALENTE konyhai robotgép biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot
  • Böngészhetünk az automatikus programok között
  • Rozsdamentes acél szín emeli ki nagyszerű külalakját

A strapabíró Salente Rombo + gyümölcscentrifuga konyhai robotgép tulajdonságai

A strapabíró SALENTE konyhai robotgépnek köszönhetően szakértőjévé válhatsz a különféle nagyszerű fogások elkészítésének. Könnyedén felverhetjük vele a tojást, a tojásfehérjét, a tejszínhabot vagy a habot. Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Olyan könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát, mintha csak kézzel dagasztottuk volna, így megsüthetjük a legfinomabb süteményeket. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Játszva megalkotja kedvenc pizzánk, desszertünk vagy kenyerünk tésztáját. A darálóval tetszés szerint apríthatjuk a húst - finomabbra vagy durvára. Amennyiben otthon készítjük a darált húst, garantált a minőség, és nem mellesleg az ízesítést is személyre szabhatjuk.

Konyhai robotgép Salente Rombo + gyümölcscentrifuga ...
Konyhai robotgép Salente Rombo + gyümölcscentrifuga ...

Ismerd meg a remek SALENTE konyhai robotgép extra funkcióit

A strapabíró Salente Rombo + gyümölcscentrifuga konyhai robotgép egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is nagy segítség. Hosszú élettartamot és stabil működést garantál teljesen fém szerkezete. A remek SALENTE Konyhai robotgép segítségével élvezni fogjuk a sütés-főzés minden pillanatát.

Biztosan lenyűgöznek majd használat közben a konyhai robotgép intelligens funkciói

Ez a konyhai robotgép olyan intelligens funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy felesleges erőfeszítés nélkül élvezhessük a főzést. Ezután nem kell bonyolult recepteket olvasgatnunk és kutatnunk, mindent amire szükségünk van megtalálunk az automata programokban. A robotgép úgy állítja be a teljesítményt, keverési intervallumot és hőmérsékletet, hogy az ideális legyen a tökéletes végeredmény érdekében. A remek SALENTE konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában, mivel képes alkalmazkodni igényeinkhez.

A strapabíró SALENTE konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár, flexi habverő, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés és habverő kar 3 szeletelő korong. Ezzel a bőséges tartozékkal eme Salente Rombo + gyümölcscentrifuga konyhai robotgép többféle eszköz munkáját végzi el, így lehetőségünk van helyet és pénzt megspórolni.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

34 × 36 × 27 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

6,56 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Nyomóprés, Dagasztószár, Flexi habverő, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés, Habverő kar Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Nyomóprés, Dagasztószár, Flexi habverő, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés, Habverő kar Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
27 cm Kész!
Szélesség
36 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
6,56 kg Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salente Rombo + gyümölcscentrifuga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salente Rombo, kuchyňský robot s odšťavňovačem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salente Rombo, kuchynský robot s odšťavovačom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Evolveo Salente Rombo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Evolveo Salente Rombo.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ