30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

ExoMount Touch Air

Termékkatalógus
ExoMount Touch Air
4,5 27 értékelés
Tartó - szellőzőrácsokhoz rögzíthető, univerzális, kompatibilis az összes okostelefonnal 9.8 cm szélességig
Kód:  EAIE002k Termékszám:  EG-EM-TOUCH-AIR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ExoMount Touch Air

A praktikus ExoMount Touch Air autós tartóban mobiltelefont vagy GPS-t tarthatsz. Könnyedén rászerelhető az autó szellőzőrácsára. A tartó vitathatatlan előnye, hogy sokoldalú és nagyon könnyen kezelhető. Ezt a különleges tartót bármikor használhatod, hiszen nagyon könnyű beletenni és kivenni belőle pl. a GPS-t.

Vezetés közben nem kell többet amiatt aggódnod, hogy a készüléked beesik a pedálok közé. Ha szeretnéd magaddal vinni a készüléked az autón kívülre, nagyon könnyen kiszedheted a tartóból. Az ExoMount Touch Air autós tartónak köszönhetően készüléked biztonságosan és praktikusan tárolhatod. A navigációs készülék most már csak egy karnyújtásnyira lesz tőled, és nem fog téged zavarni a kilátásban.

Természetesen az ExoMount legklasszikusabb felhasználási módja, ha telefonod helyezed bele. A tartó olyan szorosan tartja a telefont, hogy az még a legkátyúsabb úton sem fog a helyéről kiesni.

Egy másik nagy előnye, hogy a készüléket egy kézzel is könnyedén bele tudod tenni és ki tudod venni. Az ExoMount Air Touch a legtöbb szellőzőnyílással kompatibilis és 9,8 cm szélességig bármilyen mobiltelefon és GPS belehelyezhető. 

Ne habozz megvásárolni az ExoMount Air Touch univerzális tartót, hogy praktikusan tudd tárolni mobiltelefonod, vagy GPS-ed. A tartó fekete színben kapható. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ExoMount Touch Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ExoMount Touch Air. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ExoMount Touch Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Air Touch Exomount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Air Touch Exomount.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ