AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

ExoMount Tablet S fekete

Termékkatalógus
ExoMount Tablet S fekete
4,7 15 értékelés
Tartó - 5.5"-8" méretű táblagépekhez, univerzális, iPad mini, Nexus 7, Galaxy Tab 7/ Note 8.0
Kód:  EAIE002b Termékszám:  EG-EMTS

ExoMount Tablet S fekete

Az ExoMount Tablet S egy univerzális tartó, amely lehetővé teszi, hogy útja során egy táblagépet vagy okostelefont használjon a navigációhoz. A táblagép könnyen ideális pozícióba helyezhető, hogy tökéletesen rálásson a képernyőre, de ne zavarja a biztonságos kilátást, vagy a műszerfal funkcionalitását, menet közben ne rázkódjon, ne ütődjön a műszerfalhoz. A tartó segítségével változtathatja a táblagép dőlésszögét, a tablet horizontális távolságát a csatlakozástól és a csatlakozás magasságát. Függőleges és vízszintes helyzetbe állítva is használhatja.

Az ExoMount tartó egy speciális tapadókorong segítségével könnyen rögzíthető a műszerfalra vagy a szélvédőre. A tapadókorong puha és alkalmazkodó anyagból készült. Alsó része nanotechnológiás felülettel van ellátva, aminek köszönhetően könnyen tapad, de könnyűszerrel leválasztható is egyben. Ha idővel csökkenne a tapadása, csak le kell öblíteni vízzel és hagyni megszáradni. A tapadókorong újra az eredeti tapadási tulajdonságokkal fog rendelkezni. 

A tartót 5.5"- 8" méretű okostelefonokhoz és táblagépekhez tervezték. Kompakt méreteinek köszönhetően összecsukva tartósan az autóban hagyható. A műszerfalra helyezett tablet a navigáláson kívül más célra is használható, például funkcionálhat kameraként, amivel rögzítheti útját, szolgálhat kommunikációs eszközként, vagy kihasználhatja multimédiás tulajdonságait.

Műszaki adatok:

Felhasználható:
5.5"- 8" méretű táblagépek

Csomagolás tartalma:
Tartó
Tapadókorong

Paraméterek

Tartó rögzítése
Műszerfalra Kész!
Készülék min. szélessége
13,97 cm Kész!
Készülék max. szélessége
20,32 cm Kész!

Tulajdonságok

Tartó rögzítése
Műszerfalra Kész!

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége
13,97 cm Kész!
Készülék max. szélessége
20,32 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ExoMount Tablet S černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ExoMount Tablet S čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ExoMount Tablet S schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ExoMount Tablet S schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ