A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

eXtatus esport pulóver, fekete

Termékkatalógus
eXtatus esport pulóver, fekete
- A csapat logójával, uniszex, 100% pamut
Kód:  GMERCH090NAD

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

eXtatus esport pulóver, fekete Megszűnt

eXtatus esport pulóver, fekete

Az eXtatus e-sport játékcsapatot 2008-ban alapították, és azóta igyekszik a legjobb csapattá válni. Aktuálisan az első és egyetlen professzionális csapat a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Csupán 10 éves létezése óta először lehetőséged van megvásárolni a csapat hivatalos merchdesign termékeit! 

Támogasd az első cseh-szlovák professzionális e-sport csapatot

Itt az új eXtatus pulóver! A kínálatban mostantól megtalálható ez a fekete pulóver is az eXtatus csapat motívumával. Semmi összetettség és komplikáció, csakis az egyszerű dizájn a csapat logójával a pulóver elülső oldalán, illetve egy kis logóval a nyakrésznél a másik oldalon. A pulóver rendkívül jó minőségű anyagból készült, hogy az ember valóban jól érezze magát benne. Bónuszként pedig kiválaszthatod, hogy fekete vagy fehér madzagot szeretnél-e hozzá! A beszállító a svéd Earth Positive márka, amely nagy hangsúlyt fektet a gyártás minőségre, a tisztességes munkakörülményekre a gyáraikban, és főként a környezettudatosságra és a Föld védelmére.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Mire számíthatsz:

  • A legsikeresebb cseh-szlovák Counter-Strike csapat pulóvere
  • Környezetbarát
  • 100% organikus pamut
  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • Uniszex
  • Nem fogsz benne fázni
  • #EXTWIN

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: eXtatus esport pulóver, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eXtatus esport mikina černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si eXtatus esport mikina čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte eXtatus Sweatshirt mit Sponsoraufdruck - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte eXtatus Sweatshirt mit Sponsoraufdruck - schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ