Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Alzaboxy Q1 Stellar Blade

eXtatus fekete pulóver (S)

Termékkatalógus
eXtatus fekete pulóver (S)
- a csapat logójával, unisex, 100% pamut
Kód:  GMERCH091

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

eXtatus fekete pulóver (S)

Az eXtatus néven ismert e-sport csapatot 2008-ban alapították. Bár azóta sok idő telt el, a formáció igyekszik mindig a legjobb cseh-szlovák együttes lenni. Ez az első és az egyetlen professzionális csapat Csehországban és a Szlovák Köztársaságban. A tízéves fennállást ünnepelve a formáció egy hivatalos felszerelést is piacra dobott.

Támogasd az első cseh-szlovák professzionális e-sport csapatot

Már van egy eXtatus sapkád? Akkor szerezd be hozzá ezt a fekete pulóvert, amelyen az eXtatus csapat logója látható. Csak semmi sallang! Ez egy kifejezetten egyszerű modell, a csapat logójával a mellkasi részen, illetve a kapucnin. A hangsúlyt ugyanis a pulóver minőségére helyeztük, így tényleg mindenki jól érzi magát benne. Ráadásul választhatsz a fekete és a fehér kapucni zsinór között is. A beszállító a svéd Earth Positive, amely különös figyelmet szentel a minőségre, a dolgozók tisztességes munkakörülményeire, valamint a környezetbarát technológiákra.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Mire számíthatunk:

  • A legsikeresebb cseh-szlovák Counter-Strike csapat pulóvere
  • Környezetbarát technológiával készült
  • 100 százalék szerves pamut
  • Kiváló minőségű feldolgozás
  • Unisex megjelenéssel
  • Hideg időben is ideális viselet
  • #EXTWIN



Paraméterek

Nemzetközi méret
S Kész!
Terméktípus
Pulóver Kész!

Méret

Nemzetközi méret
S Kész!

Termék típusa

Terméktípus
Pulóver Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: eXtatus fekete pulóver (S) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eXtatus esport mikina černá S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si eXtatus esport mikina čierna S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte eXtatus mikina se sponzory schwarz S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte eXtatus mikina se sponzory schwarz S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ