AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

EZVIZ DB2C kit

Termékkatalógus
EZVIZ DB2C kit
1,0 1 értékelés
Videó kaputelefon - csatlakoztatás: WiFi 2,4 GHz, mikrofon, mozgásérzékelő, hangszóró, éjjeli látás, 1920 x 1080 px felbontás, elemes tápellátás
Kód:  Ezvz21a023 Termékszám:  CS-DB2C-A0-1E3WPBR Gyártó honlapja:

EZVIZ DB2C kit

Az EZVIZ DB2C vezeték nélküli videós ajtócsengő készlet 

Szerezz be otthonodba az EZVIZ DB2C videós kapucsengő készletet, és biztos lehetsz benne, hogy soha többé nem fogod hallani vendégeid csöngetését. Ez a készlet tartalmaz egy intelligens kaputelefont a bejáratnál történő telepítéshez és egy kapucsengőt az otthonon belüli elhelyezéshez. Csatlakoztasd a vezeték nélküli eszközt a telefonodhoz a Wi-Fi modullal és az EZVIZ alkalmazással. Minden csörgéskor értesítést kapsz és a beépített mikrofonon és hangszórón keresztül azonnal beszélhetsz az ajtóban álló személlyel. A DB2C EZVIZ Video Doorbell PIR érzékelővel is fel van szerelve a fejlett személyérzékeléshez, kárjelzéssel és az új H.265 tömörítési technológiával.

A DB2C EZVIZ nagy felbontású képet kínál

A beszerelt 236 W-os FHD objektívnek köszönhetően a DB2C EZVIZ Video Doorbell 1080p nagy felbontású felvételeket készít, miközben széles, 160°-os látószöget is lefed. Fel van szerelve egy infravörös fénnyel is, amelynek hatótávolsága körülbelül 6 méter, ami lehetővé teszi az ajtónál lévő személyek azonosítását még az éjszaka közepén is. 

Az EZVIZ DB2C által rögzített videók fejlett tömörítése

Az EZVIZ DB2C fejlett H.265 videotömörítési technológiát használ. Így jobb felvételi minőséget érhet el a sávszélesség felével. Ez a felvétel a memóriaterület felét foglalja el (a korábbi H.264 videotömörítési szabványhoz képest).

EZVIZ DB2C kit

Az EZVIZ DB2C videós ajtócsengővel áttekintést kaphatsz

A beépített, állítható érzékenységű PIR mozgásérzékelőnek köszönhetően biztonságosan megkülönböztetheti, hogy egy személy vagy egy másik tárgy van-e az EZVIZ DB2C videós kapucsengő közelében. A megfigyelési távolság beállítható 2, 3 vagy 5 méterre a csengőtől.

EZVIZ DB2C kit

Kétirányú kommunikáció az EZVIZ videokapcsolaton keresztül

Köszöntsd vendégeid, vagy kérd meg a szállítószolgálatot, hogy a csengetés után azonnal várjon meg téged. A kétirányú hangkommunikáció az EZVIZ videós ajtócsengő beépített mikrofonján és hangszóróján keresztül világos és érthető.

EZVIZ DB2C kit

Beltéri csengő Csengő az EZVIZ DB2C készletből

Az EZVIZ DB2C Chime beltéri csengő elég erős ahhoz, hogy 3 méteres körzetben a 20 lehetséges dallam egyikével 65 dB-ig riasszon téged az érkező személyre. Soha többé nem kell hallgatnod az idegesítő csengést.

EZVIZ DB2C kit

Az EZVIZ DB2C védi a magánéleted 

Az EZVIZ DB2C kiemelten kezeli az adataid és a magánéleted védelmét. Minden továbbított információ titkosítása 128 bites AES titkosítással, TLS protokollal és többfaktoros hitelesítéssel történik.

EZVIZ DB2C kit

Riasztás károsodás esetén

Az EZVIZ videós ajtócsengő riasztást ad, ha valaki megpróbálja erőszakkal eltávolítani. Ezzel egyidejűleg szabotázsriasztást is küld a telefonodra. 

EZVIZ DB2C kit

Rugalmas tárolási lehetőségek

Az összes rögzített adat akár 256 GB-os microSD memóriakártyán is tárolható. A felvételek felhőalapú tárhelyen is tárolhatók. Azonban előzetesen ellenőrizni kell, hogy ez a szolgáltatás egy adott piacon rendelkezésre áll-e.



Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Tápellátás
USB-s Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Hatótávolság
6 m Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
USB-s Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
6 m Kész!
Felbontás
1920 x 1080 px Kész!
Felszerelés
Mikrofon, Mozgásérzékelő, Hangszóró, Éjjeli látás Kész!
Dallamok száma
20 Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
5 V Kész!

Akkumulátor

Elem típusa
Akkumulátor Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EZVIZ DB2C kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EZVIZ DB2C kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EZVIZ DB2C kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EZVIZ DB2C Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EZVIZ DB2C Kit.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ