30 dnů na vrácení Shop roku

FA Men Comfort Dive

Termékkatalógus
FA Men Comfort Dive
5 1 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: Comfort Dive tusfürdő, Comfort Dive dezodor
Kód:  VBAL349 Termékszám:  9000101254181 Gyártó honlapja:

FA Men Comfort Dive

A Fa Men Comfort Dive ajándékszett két nagyszerű kozmetikai bőrápoló termék kombinációját kínálja a férfiaknak. A készlet egy Fa márkájú tusfürdőből és dezodorból áll. A Fa Men Comfort Dive tusfürdő a bőrgyógyászatilag tesztelt termékek közé tartozik. Bátran merülj el ebben a hosszan tartó és igazán inspiráló ápolásban és illatban. A tusfürdő előnye, hogy nem csak a mosakodáshoz alkalmas, hanem ideális a hajmosáshoz is. Ennek köszönhetően a hajad és a bőröd mindig üde illatú lehet minden zuhanyozás után. Ezt az azonos termékcsaládba tartozó dezodor koronázza meg igazán intenzív illattal. A Fa Men Comfort Dive dezodor a zöld akkordok és az értékes cédrusfa kombinációjával biztosít valóban friss illatot akár 48 órán át. Az ilyen szintű izzadság elleni védelem mellett nincs miért aggódnod.

A Fa Men Comfort Dive ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Elegáns ajándékszett férfiaknak Fa testápoló és tisztálkodási kozmetikumokkal
  • A készlet a Fa Men Comfort Dive termékcsalád tusfürdőjéből és dezodorából áll
  • A Fa Men Comfort Dive tusfürdő intenzíven ápolja a férfiak bőrét
  • Hosszan tartó, ösztönző frissességet biztosít a férfiaknak minden zuhanyzás és fürdés alkalmával
  • A tusfürdő remekül kiegészíti a Fa Men Comfort Dive dezodor illatát
  • Frissítő illatú dezodor zöldellő fa és cédrusfa aromás illatjegyeivel
  • Az FA Men dezodor akár 48 órán keresztül véd az izzadás ellen
  • A Fa Men termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, bőr semleges pH értékűek

A Fa Men Comfort Dive tusfürdő egy egyszerű módszer a férfiak bőrápolására

Az első termék, amelyet a stílusos Fa Men Comfort Dive ajándékkészletben találsz, az egy tusfürdő. A Fa Men Comfort Dive tusfürdőt férfiak számára készítették. A termék biztosan lenyűgöz frissítő illatával, amelyről a zöld akkordok és a cédrusfa illatjegy gondoskodnak. A tusfürdőt nemcsak a mosakodáshoz használhatod, hiszen samponként is megállja a helyét. B5 provitamin tartalmaz, amely jótékony és nyugtató hatással van a bőrre. A férfi tusfürdőt bőrgyógyászatilag tesztelték és bőrsemleges pH értékkel rendelkezik. Élvezd a tökéletesen friss érzést a Fa Men Comfort Dive tusfürdővel.

Hatóanyagok:
B5 provitamin (pantenol) - megerősíti a bőr védőképességét, felgyorsítja a bőr regenerálódását, megszünteti a viszketést és más bőrirritációkat.

A felhasználása:
Vidd fel a tusfürdőt a nedves bőrre és hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le mosakodás után. Nedves hajra is használhatod.

Összetétel:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Guar hydroxypropyl­trimonium chloride, Magnesium chloride, Panthenol, Sodium chloride, Parfum, Coco-glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Glycol distearate, Pantolactone, Laureth-4, Disodium laureth sulfosuccinate, Sodium hydroxide, Citric acid, Coumarin, Linalool,Citronellol, Limonene, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 42090.

A Fa Men Comfort Dive dezodor hosszú tartóssággal és kellemes, aromás férfi illattal

A Fa Men Comfort Dive dezodor spray megbízható védelmet nyújt az izzadás ellen akár 48 órán keresztül. Hatékonyan veszi fel a harcot a kellemetlen testszagért felelős baktériumok ellen. Emellett a tisztaság és frissesség hosszan tartó érzését biztosítja. A zöld akkordok és a cédrusfa aromás jegyeinek kellemes illatába burkolja a bőrt. A termék nem tartalmaz alumínium sókat. Amennyiben csodálatos frissességre vágysz még az igazán mozgalmas napokon is, úgy válaszd a Fa Men Comfort Dive dezodort, amely nélkülözhetetlen társaddá válik.

A felhasználása:
Használat előtt alaposan rázd fel a flakont. Tartsd a sprayt merőlegesen a bőrre és 15 cm-es távolságból rövid fújásokkal vidd fel a hónalj bőrére. Ezután hagyd megszáradni.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Összetétel:
Butane, Propane, Cyclomethicone, Ethylhexyl palmitate, Isobutane, Dimethicone, Triethyl citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Butyloctanoic acid, 1,2-hexanediol, Caprylyl glycol, Linalool, Citronellol, Limonene, Benzyl salicylate, Eugenol, Citral, Benzyl alcohol

Férfi ajándékszett tartalma:
1 × Fa Men Comfort Dive férfi tusfürdő (250 ml)
1 × Fa Men Comfort Dive férfi dezodor spray (150 ml)

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FA Men Comfort Dive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Comfort Dive. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FA Men Comfort Dive.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ