Slevy s AP+ Slevy s AP+

FA Men Sport Active

Termékkatalógus
FA Men Sport Active
5 1 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: Sport tusfürdő, Sport dezodor
Kód:  VBAL346 Termékszám:  9000101254068 Gyártó honlapja:

FA Men Sport Active

A Fa Men Sport Active ajándékszett két remek ápoló termék kombinációját kínálja a férfiaknak. A készlet tartalmazza a Fa tusfürdőt és dezodort. A Fa Sport tusfürdő táplálja, hidratálja és ápolja a bőrt, kellemes relaxáló érzést nyújt zuhanyozás és fürdés közben. Frissítő, citrusos illatával tökéletesen egészíti ki a karácsonyi ajándékkészlet másik tagját, a Fa Sport Citrus Green Scent dezodor spray-t. Ez a dezodor a zöld citrusok üdítő és kellemes illatát nyújtja, miközben akár 48 órán keresztül véd az izzadás ellen. Az ajándékkészlettel Te is kiélvezheted az üdeség érzését, a kellemes illatokat és az ápolt bőrt.

A Fa Men Sport Active ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Stílusos ajándékszett férfiaknak népszerű Fa kozmetikumokkal
  • Az ajándékkészlet Fa Sport tusfürdőből és dezodorból áll
  • Fa Sport Citrus Green Scent tusfürdő erősítő és frissítő formulával
  • Dermatológiailag tesztelt élénkítő tusfürdő semleges pH értékkel
  • A tusfürdő tökéletesen egészíti ki a Fa Sport Citrus Green Scent dezodor spray illatát
  • Dezodor a zöld citrus üdítő illatával és akár 48 órán keresztül tartó izzadság elleni védelemmel 
  • Ajándékkészlet két kiváló Fa Sport kozmetikummal a modern férfiak számára

A Fa Sport tusfürdő helyreállítja az életerődet, felfrissíti a testedet és az elmédet

A jól ismert és népszerű márka Fa Sport Citrus Green Scent Vitalizing Shower gel tusfürdőjével páratlan bőrápolásban lehet részed. A frissítő citrus aromájú élénkítő tusfürdő nem csak a bőrödet üdíti minden egyes zuhanyozás alkalmával, hanem az elmédet is. Tápláló összetétele regenerálja a bőrt és megvédi azt a kiszáradástól. A Fa Sport tusfürdő természetes pH értékű, bőrgyógyászati tesztek igazolják, hogy kompatibilis a bőrrel. Rendszeres használatával a bőröd táplált és gyengéden illatos lehet. Élvezd minden reggel az új adag energiát a Fa Sport kozmetikumokkal.

A felhasználása:
Vidd fel a Fa Sport tusfürdőt a nedves bőrre és képezz gazdag, krémes habot gyengéd körkörös mozdulatokkal, majd mosd meg a bőrödet. Ezután alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Coco-glucoside, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, Glycol distearate, Caprylyl/capryl glucoside, Cocamide MEA, Laureth-10, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl methylpropional, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 42090, CI 17200

Fa Sport Citrus Green Scents dezodor aktív frissesség komplexummal a tartós védelemért

A Fa Men Sport Active kozmetikai ajándékkészlet másik tagja a dezodor spray. Ennek köszönhetően még sportolás közben is kiélvezheted a frissesség érzését. A Fa Sport Citrus Green Scents dezodor akár 48 órán át tartó védelmet nyújt a testszagok ellen. Mindezt az aktív frissesség komplexummal éri el, amely felveszi a harcot a kellemetlen testszagokért felelős baktériumok ellen. Összetétele gondoskodik a maximális gyengédségről a bőrrel, tehát még az igazán puha bőrre is alkalmas. Másik előnye, hogy nem hagy fehér foltokat. Próbáld ki a Fa Sport dezodort a zöld citrusok üdítő illatával és élvezd a tisztaság és a frissesség érzését sportolás közben egész nap.

A felhasználása:
Használat előtt alaposan rázd fel a flakont. Tartsd a flakont merőlegesen és fújd fel a hónalj bőrére körülbelül 15 cm-es távolságból rövid fújásokkal.

Összetétel:
Butane, Alcohol denat. (22 % ob.), Propane, Isobutane, Triethyl citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 caprylate, Butyloctanoic acid, Linalool, Menthyl acetate, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Citronellol

Az ajándékdoboz tartalma:
1 × Fa Sport Citrus Green Scent Vitalizing Shower gel tusfürdő (250 ml)
1 × Fa Sport Citrus Green Scent dezodor spray (150 ml)

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FA Men Sport Active Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Sport Active. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FA Men Sport Active.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ