AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

FA Men Sport Energy

Termékkatalógus
FA Men Sport Energy
5 1 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: Energy Boost tusfürdő, Energy Boost dezodor
Kód:  VBAL347 Termékszám:  9000101248043 Gyártó honlapja:

FA Men Sport Energy

A Fa Men Sport Energy ajándékkészlet a népszerű Fa márka két nagyszerű kozmetikai termékét kínálja egy ajándékcsomagban. A férfi tusfürdő mellett egy azonos termékcsaládba tartozó izzadásgátló dezodort is találsz a készletben. A Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 az 1-ben tusfürdő táplálja, regenerálja és hidratálja az igénybe vett bőrt. Használhatod a testeden, az arcodon és a hajadon is. A Fa Sport Energy Boost izzadásgátlóra minden fizikai aktivitás során számíthatsz, hatása akár 72 óráig is kitart. A férfi karácsonyi ajándékcsomag mindent tartalmaz, amelyre a jobb sportteljesítményhez szükséged lehet.

A Fa Men Sport Energy ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Elegáns ajándékszett férfiak számára testápoló és tisztálkodási kozmetikumokkal
  • A készlet tusfürdőből és a Fa Men Xtreme védelmet nyújtó izzadásgátlóból áll
  • Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 az 1-ben tusfürdő a test, az arc és a haj tisztítására
  • Tápláló összetétellel a bőr regenerálásához és a kiszáradás elleni védelemhez
  • Fa Sport Energy Boost izzadásgátló dezodor izzadás elleni védelemmel akár 72 órán keresztül
  • Összetétele antibakteriális hatóanyagokkal készült a nagyon finom bőrre
  • Nagyszerű karácsonyi ajándékkészlet két kiváló Fa kozmetikummal a férfiak számára

Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 az 1-ben tusfürdő a férfiak bőrének egyszerű ápolására

Tapasztald meg a kifogástalan bőrápolást a népszerű márka tusfürdőjével, a Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 az 1-ben termékkel. A guarana és ginzeng kellemes illatával érkező üdítő férfi tusfürdő nem csak a testedet frissíti fel minden zuhanyozás alkalmával, hanem az elmédet is. Tápláló összetétele gondoskodik a bőr regenerálásáról és védi azt a kiszáradástól is. A FA Men tusfürdő bőr-semleges pH értékkel rendelkezik, dermatológiai tesztekkel igazolták, hogy kompatibilis a bőrrel. Rendszeres használatával a bőröd táplált és finom, illatos lesz. Biztosan örömmel fogadod annak a tényét, hogy a Fa Men Xtreme Sport Energy Boost tusfürdőt használhatod a mindennapos arc- és hajmosáshoz is, amely nagy mértékben megkönnyíti a tisztálkodást.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Összetétele:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerin, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum, Coco-glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, Propylene glycol, PEG-7 glyceryl cocoate, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Limonene, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 47005, CI19140, CI 15985, CI 42090

Fa Men Xtreme Sport Energy Boost izzadásgátló valóban hosszan tartó hatással az aktív sportolók számára

Élvezd a meg nem szűnő frissesség érzését akár még sportolás közben is. A FA Men Xtreme Sport Energy Boost izzadásgátló duo mikro-kapszulákat alkalmaz a hosszan tartó és rendkívül erős védelemhez a testszagok ellen. Eredményesen gátolja meg a hónalj izzadását akár 72 órán keresztül. A Fa Men Xtreme izzadásgátló összetételét antibakteriális hatóanyagokkal készítették a maximális gyengédség érdekében, így még az igazán puha bőrre is alkalmas. A spray nagyon precíz fúvókával rendelkezik, megkönnyíti az izzadásgátló alkalmazását. Tapasztald meg az innovatív gyömbér és citrom illatú FA Men Xtreme Sport férfi izzadásgátlót és ismerd meg a valódi tisztaság és frissesség érzését akár sportolás közben és egész nap.

Használata:
Használat előtt alaposan rázd fel a flakont. Tartsd a sprayt merőlegesen a bőrre és 15 cm-es távolságból rövid fújásokkal vidd fel a hónalj bőrére.

Összetétel:
Butane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum chlorohydrate, Isobutane, Ethylhexyl palmitate, Isopropyl myristate, Parfum, Disteardimonium hectorite, Triethyl citrate, Propylene carbonate, Linalool, Limonene, Hexyl cinnamal, Sodium starch octenylsuccinate, 2-benzylheptanol, Citronellol, Phenoxyethanol, Geraniol, Coumarin, Citral, Amyl cinnamal

Férfi ajándékdoboz tartalma:
1 × Fa Men Xtreme Sport Energy Boost 3 az 1-ben férfi tusfürdő - testre, arcra, hajra (250 ml)
1 × Fa Men Xtreme Sport Energy Boost férfi izzadásgátló dezodor (150 ml)

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FA Men Sport Energy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Sport Energy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FA Men Sport Energy.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ