A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Beauty Relax ionizációs arcápoló készülék fényterápiával

Termékkatalógus
Beauty Relax ionizációs arcápoló készülék fényterápiával
Masszírozó gép - vibrációs masszázs és elektrostimulációval, bőrtisztítás és bőrfiatalítás, elektrostimulációval, intenzitás beállítása és rezgés, 3 masszírozó mód
Kód:  HRAa5853 Termékszám:  BR-1040

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beauty Relax ionizációs arcápoló készülék fényterápiával Megszűnt

Beauty Relax ionizációs arcápoló készülék fényterápiával

A fotonterápiás ionizáló bőrkomplex egy modern kozmetikai bőrápoló készülék, ionizációs és fotonterápiával. Az ionizálás során az ionok közvetlenül behatolnak a bőr egyes rétegeibe, ami a bőr pórusainak felszabadulását eredményezi. A sejtek jobban és mélyebben felszívják a bőrön keresztül a hatóanyagokat, amelyek a kozmetikai krémekből, maszkokból és szérumokból származnak. Az ionizáló terápia kiegészíti a rezgésmasszázst, amely javítja a vérkeringést, stimulálja az arc nyirokrendszerét és detoxikálja a bőr alatti szöveteket. 

A foton terápiában a fényenergia behatol a szervezetbe, mint a fotoreceptorok által a sejtebe abszorbeált fotonok. A világítást 18 erős LED biztosítja. Ez a kezelési módszer alkalmas a lágy részek kezelésére és speciális bőrproblémák megoldására. A könnyű energia hatására a szövetek regenerálódnak a kollagén keletkezéséhez, ami szükséges ahhoz, hogy simítsa a bőrt és csökkentse a ráncokat.

Fő előnyei

  • ionizációs terápia
  • vibrációs masszázs
  • fotonterápia
  • három fénytípusú fotonterápia
  • alkalmas otthoni használatra
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • egyszerű működés

A fotonterápia fénymódjai

A fényterápia három fényt használ világos piros, kék és zöld színeket.A piros fény elősegíti a természetes kollagén termelést, javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetekben és megakadályozza a pigmentációt. A kék fénynek antibakteriális és gyulladásgátló hatása van, és megelőzésként szolgál a pattanások ellen. A zöld fény segít csökkenteni a pigmentfoltokat és egyensúlyozni a bőr színtónusát. A gyulladásgátló hatása.

Otthoni használatra alkalmas

A szépségszalonokban használt technológia ötvözetének nagy előnye, hogy otthonod kényelmében használhatod. A kezelés biztonságos és fájdalommentes, nagyon finom a bőrhöz. Minden bőrtípusra alkalmas. A készülék könnyen kezelhető a gombokkal, nagyon könnyű és kompakt, kényelmesen tartható. Kényeztesd a bőröd ezzel a csúcsminőségű masszázs eszközzel, hogy gyönyörű, egészséges, fiatalos és friss legyen.

Paraméterek és specifikációk:

Energiafelvétel:
120 mA

A piros fény hullámhossza:
622 × 628 nm

A kék fény hullámhossza:
462 × 468 nm

A zöld fény hullámhossza:
522 × 528 nm

Tápegység:
4 × AAA elem

Méretek:
5,5 × 16 × 5 cm

Súly:
200 g


Paraméterek

Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Típus
Masszázspisztoly Kész!
Használat
Arc Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás Kész!

Elemek

Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!

Típus

Típus
Masszázspisztoly Kész!

Használat

Használat
Arc Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elemes Kész!

Funkciók

Funkció
Elektrostimulációval, Intenzitás beállítása, Rezgés Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beauty Relax ionizációs arcápoló készülék fényterápiával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Ionizační pleťový přístroj s fotonovou terapií. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beauty Relax Ionizačný pleťový prístroj s fotónovou terapiou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax Ionisierendes Hautplflegegerät mit Photonentherapie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax Ionisierendes Hautplflegegerät mit Photonentherapie.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ