we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

FACKELMANN Csúcsos fakanál, 33 cm-es, akác

Termékkatalógus
FACKELMANN Csúcsos fakanál, 33 cm-es, akác
- 33 cm, csúcsos, akácfa, nem tisztítható mosogatógépben
Kód:  FACVA854 Termékszám:  30893 Gyártó honlapja:
FACKELMANN Csúcsos fakanál, 33 cm-es, akác Megszűnt

FACKELMANN Csúcsos fakanál, 33 cm-es, akác

A konyhát átjárja a frissen elkészített vacsora illata. Már csak meg kell keverni, le kell választani az ételt az edény széleiről, és ki kell szedni azt. De mégis mivel? A hagyományos fakanállal nehezen férsz oda a kedvenc szögletes sütőedényed egyes részeihez. Emiatt gyakran használsz egyszerre több szedőkanalat, így több mosatlan keletkezik. A FACKELMANN fakanállal ez egy olyan dilemma, ami miatt nem szükséges aggódnod! A praktikus csúcsnak köszönhetően könnyen odaérhetsz az edény aljára, a fakanál közepén lévő kis mélyedés pedig lehetővé teszi az étel könnyed kiszedését. Az univerzális akácból készült csúcsos fakanál nélkülözhetetlen segédeszköz lesz otthonodban.

A FACKELMANN 33 cm-es csúcsos konyhai eszköz akácból főbb jellemzői

  • Nélkülözhetetlen segédeszköz a háztartásban
  • A fakanál egyik oldalán található praktikus csúcs nagyszerű segítség, ha el kell érned a szögletes formák és tálak sarkaiba
  • A kanál hossza 33 cm
  • A fakanál ötvözi a hagyományos és a modern konyhát
  • Kiváló minőségű és tartós akácfából készült
  • A fakanalat az akácfa egyedi erezetének köszönhetően egyedi minta díszíti
  • Megfelelő odafigyeléssel a FACKELMANN fakanál sok éven át szolgál

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FACKELMANN Csúcsos fakanál, 33 cm-es, akác Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FACKELMANN Vařečka s hrotem 33cm, akát. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FACKELMANN Varecha s hrotom 33 cm, agát. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FACKELMANN Rührlöffel aus Akazienholz mit Spitze, 33 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FACKELMANN Rührlöffel aus Akazienholz mit Spitze, 33 cm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ