A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

FAGOR Rapid Xpress - 4 + 8l

Termékkatalógus
FAGOR Rapid Xpress - 4 + 8l
Kukta - rozsdamentes acél, egy 4 és egy 8 literes nyomásálló edény, 1 db nyomásálló fedél, párolóbetét, mindenféle főzőlaphoz, beleértve az indukciósat is
Kód:  FAGTH007 Termékszám:  918010071

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FAGOR Rapid Xpress - 4 + 8l

A FAGOR Rapid Xpress sorozat nyomásálló, rozsdamentes acélból készült edénykészlete a remek kialakítás, kiváló ár-érték arány, és hibátlan minőség értékes kombinációja. Egyik igényes háziasszony konyhájából sem hiányozhatnak ezek a kimagasló minőségű termékek. A kukták minden fajta tűzhelyen használhatóak, akár az indukcióson is. A fedél biztos rögzítése, és szelepe abban segítenek, hogy a termék leeressze a benne keletkező gőzt, a fedél lecsukása után az automaikusan rázáródik a kuktára. Az edény alja a FAGOR PLAKSTEEL nevű technológiáját alkalmazza, melynek keretein belül a kiváló hőelosztás, stabilitás és energiatakarékosság gond nélkül megvalósul. 

Legfontosabb jellemzői

  • Térfogat: 4-8 literig
  • Gőzszelep: igen
  • Kompatibilis tűzhely: gáz, kerámia, indukciós tűzhely, elektromos

Kerek kialakítás

Ez a könnyen használható edény öntisztító szeleppel és kétféle nyomás szinttel rendelkezik, mellyel képes bármilyen jellegű ételhez alkalmazkodni. Így aztán könnyedén főzhetsz benne húst, zöldségeket vagy akár rizst is. A főzés végén a tető könnyedén nyitható, ez pedig lehetővé teszi a szagoktól mentes főzést, hiszen az étel elkészültéig a fedél folyamatosan zárva van. 

Garantáltan kiváló minőség

A Fagor cég hosszú múlttal, és sokrétű tapasztalattal rendelkezik, kukta edényeik hosszú idő óta népszerű termékeknek számítanak. Segítségükkel egészségesen, ízletesen, és gyorsan készíthetsz ételt magad, és szeretteid számára. A hagyományos edényekhez képest 70%-al gyorsabban készítheted el ételeidet, ráadásul a bennelévő tápanyagok 50%-a is megtartásra kerül. Így gyorsan készítheted el vacsorádat, minőségi körülmények között, anélkül, hogy a lakásodban szétterjedne az ételszag.

Műszaki adatok:

A készlet tartalma:
1 x 4 l térfogatú tartály
1 × 8 l térfogatú edény
1 x fedél
1 x rozsdamentes acél gőzölő lyukakkal
1 × csere állvány

 

Paraméterek

Típus
Kukta Kész!
Fazekak/serpenyők száma egy készletben
1 db Kész!

Típus

Típus
Kukta Kész!

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben
1 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FAGOR Rapid Xpress - 4 + 8l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR Rapid Xpress 4+8l 918010071. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FAGOR Rapid Xpress 4+8l 918010071. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FAGOR Rapid-Xpress 4 + 8 l 918 010 071. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FAGOR Rapid-Xpress 4 + 8 l 918 010 071.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ