Shop roku 30 dnů na vrácení

FAGOR Rapid Xpress 10l 918010069

Termékkatalógus
FAGOR Rapid Xpress 10l 918010069
Kukta - rozsdamentes acél nyomástartó edény 10l, 1x nyomástartó fedő
Kód:  FAGTH009 Termékszám:  918010069

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FAGOR Rapid Xpress 10l 918010069

A FAGOR Rapid Xpress sorozat nyomásálló, rozsdamentes acélból készült edénykészlete a remek kialakítás, kiváló ár-érték arány, és hibátlan minőség értékes kombinációja. Egyik igényes háziasszony konyhájából sem hiányozhatnak ezek a kimagasló minőségű termékek. A kukták minden fajta tűzhelyen használhatóak, akár az indukcióson is. A fedél biztos rögzítése, és szelepe abban segítenek, hogy a termék leeressze a benne keletkező gőzt, a fedél lecsukása után az automaikusan rázáródik a kuktára. Az edény alja a FAGOR PLAKSTEEL nevű technológiáját alkalmazza, melynek keretein belül a kiváló hőelosztás, stabilitás és energiatakarékosság gond nélkül megvalósul. 

Legfontosabb jellemzői

  • Térfogat: 10 liter + fedél
  • Kompatibilis tűzhely: gáz, kerámia, indukciós tűzhely, elektromos
  • FAGOR PLAKSTEEL technológiájú aljzat
  • Ergonomikus fogantyú
  • Egészséges és gyors főzési mód

Kerek kialakítás

Ez a könnyen használható edény öntisztító szeleppel és kétféle nyomás szinttel rendelkezik, mellyel képes bármilyen jellegű ételhez alkalmazkodni. Így aztán könnyedén főzhetsz benne húst, zöldségeket vagy akár rizst is. A főzés végén a tető könnyedén nyitható, ez pedig lehetővé teszi a szagoktól mentes főzést, hiszen az étel elkészültéig a fedél folyamatosan zárva van. 

Garantáltan kiváló minőség

A Fagor cég hosszú múlttal, és sokrétű tapasztalattal rendelkezik, kukta edényeik hosszú idő óta népszerű termékeknek számítanak. Segítségükkel egészségesen, ízletesen, és gyorsan készíthetsz ételt magad, és szeretteid számára. A hagyományos edényekhez képest 70%-al gyorsabban készítheted el ételeidet, ráadásul a bennelévő tápanyagok 50%-a is megtartásra kerül. Így gyorsan készítheted el vacsorádat, minőségi körülmények között, anélkül, hogy a lakásodban szétterjedne az ételszag.

Műszaki adatok:

A készlet tartalma:
1 x 4 l térfogatú tartály
1 × 8 l térfogatú edény
1 x fedél
1 x rozsdamentes acél gőzölő lyukakkal
1 × csere állvány

 

Paraméterek

Típus
Kukta Kész!
Fazekak/serpenyők száma egy készletben
1 db Kész!

Típus

Típus
Kukta Kész!

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben
1 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FAGOR Rapid Xpress 10l 918010069 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR Rapid Xpress 10l 918010069. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FAGOR Rapid Xpress 10l 918010069. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FAGOR Schnell Xpress 918010069. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FAGOR Schnell Xpress 918010069.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ