ApF HU LEGO v APP pro AP+

Babaházak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka és kiadás
Márka
BABY born
(1)
Barbie
(4)
Monster High
(1)
Kiadás
Szörnyecske
(1)
Storybook
(1)
Emeletek száma
2
3
-
Baba max. magassága
18 cm
30 cm
-
Tulajdonságok
Szétszedhető konstrukció
(8)
Nyitható ajtók
(2)
Hangeffektek
(2)
Fényeffektek
(2)
Hordozó fogantyú
(1)
Működő lift
(2)
Lépcső
(4)
Anyag
Fa
(3)
Műanyag
(4)
Hosszúság/mélység
24 cm
70 cm
-
Szélesség
24 cm
157 cm
-
Magasság
15 cm
120 cm
-
Alsó korhatár
3 éves kortól
4 éves kortól
-

A babaházak tökéletes játékok a gyermekek képzeletének és kreativitásának fejlesztéséhez. A babaház berendezése vagy a benne élők életének eljátszása sok órán át tartó szórakozást biztosíthat nemcsak a lányok, hanem a fiúk számára is. Szívesen adunk tanácsot a választással kapcsolatban – olvass tovább, és tudd meg, jobb-e a fából készült babaház modellt választani a műanyag helyett.

Tovább

A babaház kiválasztása

Ahhoz, hogy a megfelelő babaház kiválasztása a lehető legkönnyebb legyen, érdemes néhány alapvető dologra odafigyelni.

  • Kinek szánod a babaházat? A fiatalabb vagy idősebb gyerekeknek szánt babaházak eltérhetnek egymástól.
  • Milyen anyagból készült babaház modellt válassz? A természetesebb megjelenést kedveled, vagy inkább egy színesebb műanyag baba ház modellt szeretnél?
  • Mekkora legyen a babaház? Mennyi hely legyen a házban? Mekkora babákat szeretnél a házba tenni?
  • Felszereléssel vagy anélkül? Berendezéssel, vagy anélkül szeretnél babaház játékot vásárolni?
  • Mennyit szánsz a játékra? Az ár az anyagtól, a mérettől és a felszereltségtől is függ.

A babaházak a gyermekek életkorától függően különbözőek

A gyermek életkora határozza meg, hogy mekkora babaház modellt érdemes vásárolni, mennyire részletesek az egyes részei, valamint, hogy mennyire lesz stabil. A babaházak körülbelül 3 éves kortól használhatók, de kapható baba ház kisebb gyermekeknek is.

Babaházak kisgyerekeknek

Kisgyermekek számára válassz egyszerűbb, kevesebb alkatrészből álló és mindenekelőtt robusztusabb babaház játékokat. A kisebb gyermekek számára készült babaházak esetén szigorúbb jogszabályi korlátozások érvényesek. Ezek a darabok nagyobb részekből állnak, amelyeket a gyermekek nem tudnak véletlenül lenyelni. Ezenkívül tanúsított, 3 éves kor alatti gyermekek számára megfelelő anyagokból készültek.

Babaházak nagyobb gyerekeknek

A nagyobb gyerekek örülnek a nagyobb babaház játékoknak, amelyekben hatalmas hely áll rendelkezésre a játékhoz. Minél idősebb a gyermek, annál inkább figyelj a részletekre. Ezért az idősebb gyermekek számára olyan babaház típust válassz, amely rengeteg bútorral és egyéb berendezési tárgyakkal rendelkezik, és egy átlagos háztartásra hasonlítanak. Az a babaház típus, amelyben edények vannak a konyhában, samponok a fürdőszobában vagy függönyök az ablakokon, biztosan tetszeni fog a gyerekeknek.

Babaház 2 éves kortól
Babaház kisebb gyermekek számára

Baba ház
Babaház nagyobb gyerekeknek

Ki lakik majd a babaházban?

Gyermeked a Barbie-t szereti, vagy esetleg az L.O.L. Surprise! babákért van oda? A baba típusától függ, milyen babaház való neki. Egy Barbie babaház általában nagyobb és más kialakítású, mint a kisméretű babák számára készült változat.

  • A Barbie babaházak a kifinomult részletekkel és modern megjelenéssel rendelkeznek. Ez a típus számos extra tartozékot kínál, például csúszdát, úszómedencét vagy akár liftet. A Barbie babaházak fő jellemzője a realizmus.
  • Az L.O.L. Surprise! babaház számos luxus szórakozást és kalandot kínál. De nem csupán babaház kapható, választhatsz divatházat vagy klubházat is.

A babaházak különböző anyagokból készülnek

A babaházak túlnyomó többsége fából vagy műanyagból készül. Mindkét anyagnak megvannak az előnyei és hátrányai, de általánosságban elmondható, hogy a fa babaházak robusztusabbak, míg a műanyag modellek részletesebb kivitelezéssel rendelkeznek. Az alábbiakban a különböző alapanyagok előnyeinek és hátrányainak összehasonlítását találod.

Fából készült babaház

  • Kellemes tapintású anyag,
  • nagyfokú tartósság,
  • strapabíró,
  • természetes dizájn,
  • nagyobb szilárdság.
  • Általában kevésbé részletes.

Műanyag babaház

  • Könnyű, kényelmesen hordozható,
  • részletes kidolgozás,
  • könnyű karbantartás, vízzel tisztítható.
  • Nem megfelelő használat esetén megrepedhet.

 Fából készült babaház
Fából készült babaház

Műanyag babaház
Műanyag babaház

Milyen alakú, méretű és felszereltségű babaházak kaphatók?

A babaházak különböző formájúak, méretűek és különböző felszereltségűek lehetnek.

Egyszintes családi házikó vagy háromemeletes luxus babaház legyen az első választás?

Ami a kialakítást illeti, a babaházak sokfélék lehetnek - a klasszikus, kétszintes vagy akár háromszintes modellektől a teraszos és garázzsal ellátott luxusvillákig mindenféle kapható. A hercegnős babaházak népszerűek a kislányok körében, így kastélyok vagy egész királyságok formájában is megtalálhatók.

A babaházak ideális méretei

A babaház méretét érdemes gyermeked kora és magassága alapján kiválasztani, mivel sok időt fog vele tölteni. Fordíts figyelmet a kivitelezés minőségére is. Fontos, hogy a babaház ne boruljon fel könnyen, legyen stabil, ne legyenek éles szélei, és elég tartós legyen ahhoz, hogy kibírja a mindennapi játékot. Gondolj arra is, hogy a babaház hol lesz elhelyezve, és hogy a gyermeked jól hozzáfér-e majd.

  • Ami a méreteket illeti, a babaház magassága és szélessége attól függően változik, hogy hány emeletes. A többszintes modellek esetében a magasság elérheti a 120 cm-t is, de találhat 50-70 cm körüli magasságú babaház modelleket is.
  • A babaház lett gyermeked kedvenc játéka? Válassz mini játék babaház játékot, bőrönd babaház típust vagy összecsukható babaház fajtát, amelyek könnyen szállíthatók, így magatokkal vihetitek a nyaralásra is.

    Babaház felszereléssel vagy anélkül?

    A felszerelt babaházak mindent kínálnak, amire a gyermekednek szüksége lehet a játékhoz. Ráadásul az összes bútor egyforma stílusú, és szépen illeszkedik egymáshoz. Ha berendezési tárgyak nélküli babaház játékot választasz, nagyon jól szórakozhattok gyermekeiddel, miközben saját, eredeti bútorokat készíthettek a baba ház berendezéséhez, és az egész játék babaház úgy rendezhető be, ahogy nektek tetszik.

    i

    A játék bababútorok babaházhoz nem csak bútorozatlan babaház esetén választhatók, hanem a felszerelt modellekhez más tartozékokat is vásárolhatsz. Válassz a baba típusát és méretét szem előtt tartva. A játék bababútorok előnye, hogy elhelyezhetők a babaházon kívül, akár a padlón is.

    Babaházak rengeteg bájos részlettel

    A babaház formáján, méretein és a felszereltségen kívül érdemes a részletekre is odafigyelni, amelyek még szórakoztatóbbá teszik a babaház használatát. A többgyermekes szülők értékelni fogják a hátsó fal eltávolításának lehetőségét, ami több helyet biztosít a játékhoz. Ha a babaház variálható, a gyerekek a bútorokat, a lépcsőket vagy a szoba falait saját belátásuk szerint rendezhetik el. A lifttel, fényekkel vagy hangeffektusokkal ellátott babaház szintén nagyszerű választás lehet.

    Babaház felszerelés

    A babaházak nagyon valósághűen nézhetnek ki belülről.

    Milyen árkategóriába tartoznak a babaházak?

    A babaház nem tartozik a legolcsóbb gyermekjátékok közé, de a gyerekek gyakran több évig játszanak vele, ezért érdemes beruházni rá. Az árat elsősorban a kivitelezés minősége, a felhasznált anyag, a felszerelés megléte vagy a márka is befolyásolja. Ha luxus vagy nagyméretű babaházat szeretnél vásárolni gyermeked számára, készülj fel arra, hogy az ára akár a 100 000 Ft-ot is meghaladhatja.

    Ha egy kicsit olcsóbb babaház érdekelne, Outlet oldalunkon nagyszerű darabokat találhatsz.

    Valami eredetit keresel? Saját babaház készítése

    Ha nem nyűgöz le a kínálatunk, megpróbálhatsz eredeti lenni - készíts saját babaház játékot. Használhatsz gyümölcsös ládát, cipősdobozt, vagy a tapasztaltabb személyek választhatnak MDF-deszkákat alapanyagként. A legnépszerűbb és legmegfizethetőbb változat azonban a kartonból készült babaház. A kartonból ragasztóval, ollóval és egy kis festékkel gyönyörű remekművet készíthetsz - a babaház pedig pontosan úgy fog kinézni, ahogyan te szeretnéd.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Babaház bútorokkal Szállításra kész > 5 db
Babaház - lépcsővel, mérete 90 × 59 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), 3 szintes, 4 helyiség, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, ágy és játékok a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
25 790 Ft

2.
Babaház lila és fehér színkombináció Szállításra kész > 5 db
Babaház - lépcsővel, mérete 65 × 52 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), 2 szintes, 2 helyiség, fürdő és hálószoba, ágy és játékok a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
12 890 Ft

3.
Babaház - szétszedhető, magassága 32 cm, 2 szintes, 4 helyiség, játékok, divat kiegészítők és baba a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
20 790 Ft

15 termék
4,7
Babaház bútorokkal
Babaház - lépcsővel, mérete 90 × 59 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), 3 szintes, 4 helyiség, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, ágy és játékok a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz35320
5,0
Babaház lila és fehér színkombináció
Babaház - lépcsővel, mérete 65 × 52 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), 2 szintes, 2 helyiség, fürdő és hálószoba, ágy és játékok a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz35321
Trollok Kristályklub és kis Pipacs játékbaba
Babaház - szétszedhető, magassága 32 cm, 2 szintes, 4 helyiség, játékok, divat kiegészítők és baba a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
20 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls3017
Barbie Álomház
Babaház - fényeffektek, hangeffektek, működő lifttel, ajánlott babatípus Barbie, mérete 114 × 157 × 70 cm (Ma×Sz×Mé), 3 szintes, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, játékok és háziállat szükségletek a csomagban, 3 AA (LR6) elem (nincs mellékelve), többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
165 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls2791
5,0
BABY born Storybook Házikó
Babaház - szétszedhető, ajánlott babatípus BABY born Storybook, mérete 46 × 24 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), baba max. magassága 18 cm, kemping felszerelés, asztal és kandalló a csomagban, rózsaszín kivitel, ajánlott 3 éves kortól
25 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAkc01784
5,0
Woody „Molly“ Babaház
Játékház - fiúknak és lányoknak, 3 éves kortól
40 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls3547
5,0
Babaház
Babaház - mérete 78 × 63 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), 3 szintes, 4 helyiség, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, ágy és konyhai felszerelés a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
42 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAdn02375
5,0
Woody Kétszintes babaház erkéllyel és kiegészítőkkel
Babaház - mérete 55 × 51,5 × 26 cm (Ma×Sz×Mé), 5 helyiség, nappali, hálószoba és konyha, ágy és játékok a csomagban, barna kivitel, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -17 %
18 890 Ft 22 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif10755
Woody Vila Isabelle
Babaház - szétszedhető, nyitható ajtók, mérete 53 × 51 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), 2 szintes, 4 helyiség, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, játékok a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
27 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls3546
5,0
Rózsaszín baba ház babáknak
Babaház - szétszedhető, mérete 60 × 31 cm (Sz×Mé), 2 szintes, 4 helyiség, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, ágy, játékok, szekrény, szék és asztal a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
80 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BGJ003
Woody "Malibu" New Rózsaszín babaház felvonóval
Babaház - szétszedhető, működő lifttel, ajánlott babatípus Barbie, mérete 120 × 75 × 39 cm (Ma×Sz×Mé), 3 szintes, 5 helyiség, nappali, terasz, fürdő, hálószoba és konyha, baba max. magassága 30 cm, ágy, megvilágítás és kemping felszerelés a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
57 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls3548
Monster High Ijesztő szörnyek iskolája
Babaház - nyitható ajtók, lépcsővel, ajánlott babatípus Monster High Szörnyecske, 3 szintes, lila és fekete kivitel, ajánlott 4 éves kortól
Előrendelési ár
101 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HRAls5455
Barbie ház babával
Babaház - szétszedhető, ajánlott babatípus Barbie, mérete 43 × 66 cm (Ma×Sz), 2 szintes, rózsaszín és fehér kivitel, ajánlott 3 éves kortól
29 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls5456
Disney Kívánság Kastély csillagprojektorral és mini figurákkal
Babaház - magassága 15 cm, 2 szintes, 2 helyiség, játékok és baba a csomagban, 3 AAA/LR03 elem (nincs mellékelve), kék, fehér és lila kivitel, ajánlott 3 éves kortól
22 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls3018
Barbie Összecsukható ház
Babaház - szétszedhető, hordozó fogantyú, ajánlott babatípus Barbie, mérete 50 × 76 cm (Ma×Sz), lakástextil, konyhai felszerelés és háziállat szükségletek a csomagban, többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
23 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz29767

Babaházak

játékMilyen játékot vegyek 4-5 éves kislánynak? Játék 4 éves kislánynak? Egy játékbolt közepén állsz és azon töröd a fejed, hogy milyen játék való egy 4-5 éves kislánynak? A legjobb, amit tehetsz, hogy átnézed útmutatónkat, amelyben áttekintést adunk a legjobb játékokról, amelyek garantáltan örömet szereznek minden...

Babaházak

A Babaházak kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babaházak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babaházak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babaházak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babaházak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ