Shop roku Akvizice ApF HU

FALA Tarragona

Termékkatalógus
FALA Tarragona
Csaptelep - réz test és króm befejezés, kiváló minőségű alkatrészek, ideális medenceméret: 50cm vagy több
Kód:  SNT016 Termékszám:  TO-75740

FALA Tarragona

A Tarragona sorozat egyszerű dizájnjának köszönhetően, kitűnő választás minden fürdőszobához. A modern stílus, a fényes, króm befejezésű réz test és a minőségi alkatrészek tökéletes kombinációja. Ez a csaptelep tökéletes választás 50 centiméteres, vagy nagyobb méretű medencékhez. A kifolyócső tökéletes magasságban található, így biztosítva elég teret a kényelmes kézmosáshoz. A csap megnyitásához elég egy könnyed ujjmozdulat, és már meg is indul az erős vízsugár. A csaptelep fejének felületén tömör zafír-kerámia betét, és mikroszkopikus üregek találhatók. Ezek biztosítják, hogy a kenőanyag ne távozzon a lefolyóban, és meggátolják a csap csöpögését - még az 1 milliomodik ciklus után sem lép fel ilyen probléma.

A csaptelep karbantartása rendkívül egyszerű. A telep teste nem rendelkezik semmiféle felesleges bemélyedéssel, így felületén nem rakódnak le a szennyeződések vagy a mikro-organizmsok. Ennek köszönhetően könnyebben tisztán és higiénikusan tarthatod fürdőszobádat. Ezen felül, nincs szükség semmilyen különleges szerszámra a csaptelep beszereléséhez: csak húzd meg az összeszerelési csomagban található nagy anyacsavart, és már kész is vagy. A beszerelés rendkívül gyors és egyszerű, végeztével pedig biztosított a megfelelő stabilitás. A szokványos csaptelepekhez képest vízfogyasztásodat a felére csökkentheted, hiszen ez a csaptelep a legújabb technológiát használja: a vízsugarat egy levegőztető szűrőn engedi át. Ez a rendszer továbbá garantálja a csendes működést, és a fröccsenés mentes használatot.

Minőség a fürdőszobában

  • FALA fürdőszobai csaptelep lefolyó nélkül
  • Ideális medenceszélesség: 50 cm vagy több
  • Sárgaréz test és króm befejezés
  • A fejrészben található kenőanyag nem távozik a lefolyóban
  • Csökkentsd felére vízfogyasztásod
  • Mélyedés- és üregmentes test
  • Kerámiabetétes fejrész
  • Könnyű és stabil rögzítés szerszámok nélkül
  • Magasan elhelyezett kifolyóscső
  • Könnyű karbantartás a jobb fürdőszobai higiéniáért
  • Súly: 1,75 kg
  • Űrtartalom: 3,166 liter

Mindezeken felül!

Mindezeken felül a csomagban, a csaptelepen kívül, megtalálhatod a praktikus beszerelési csomagot - így nincs szükség további szerszámokra. Továbbá a csaptelep rendelkezik két csatlakozócsővel, amelyek 10 centiméterrel hosszabbak a szokványos méretnél - így bárhová könnyedén beszerelheted. A könnyű beszereléshez és karbantartáshoz a csomag tartalmaz egy speciális szerszámot. és végezetül egy olyan törlőrongyot amely külön a csaptelep króm felületének tisztításához lett kialakítva.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FALA Tarragona
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FALA Tarragona. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FALA Tarragona.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ