A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Father.io

Termékkatalógus
Father.io
Távirányító - célzó és találat detektor, mobiltelefonra rögzítendő, utcai FPS lézer játékokhoz, Bluetooth-csatlakozás, akár 50 m távolságon történő célzás, GPS radar a kereséshez, választás 4-féle fegyver közül, Android és iOS rendszerekhez
8 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  fath1
Father.io 8 290 Ft Utolsó termék a raktáron
Vásárlás

Father.io

A játék, amelyre az utcákon kerül majd sor, óriási potenciált rejt magában. Ami még fontosabb az maga a hatalmas nyitott tér. Jelenleg még keményen dolgoznak a játékon. Ám már most lehetősége van megrendelni a szükséges hardvert. Ez egy speciális szenzor, amelyet telefonjához lehet csatlakoztatni. Ez valójában egy érzékelő, mely interferencia közbeni látást biztosít, és lehetővé teszi a célzást és a cél eltalálását bármely szögből.

Az érzékelő a mobiltelefonra van szerelve, melyet így fegyverként használhat. A telepítés és a szükséges alkalmazások elindítása után készen áll, hogy kimenjen az utcákra. Potenciálisan harcolhat akár több ezer játékossal világszerte. Akkora felfordulás talán még soha nem volt korábban, mint amilyen most kezdetét veheti.  

Főbb jellemzők

  • Teljesen új jogszabály (FPS lézerharc az utcán)
  • Nyitott téren
  • Erőteljes hordozható eszköz, amely illeszkedik minden telefonhoz
  • Lenyűgöző látványú játék design
  • Kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel
  • Bluetooth-kapcsolaton keresztüli átvitel
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Father.io. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Father.io. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Father.io. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Father.io.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ