30 dnů na vrácení Shop roku

FEC POS-420 bézs

Termékkatalógus
FEC POS-420 bézs
5 1 értékelés
Kasszafiók - 24V, RJ12, nyomtatókhoz
Kód:  PJ115a Termékszám:  POS-203W

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FEC POS-420 bézs

Biztonságban a pénz

Minden pénztárgépnek része kell legyen a biztonságos kasszafiók. A FES pénztárgép kasszafiókja robusztus fémtesttel rendelkezik, amely praktikus, beépített mechanizmussal rendelkezik a fiók automatikus kihúzásához. Ezáltal a bankjegyek és érmék kezelése igazán kényelmes. Az állítható tálcarendszer 5 - 9 érmetartó rekesz kialakítását teszi lehetővé. A rekeszek 2 cm-rel mélyíthetők, ha euró érmék számára kívánjuk használni. A bankjegyadagoló a kasszafiókban intelligens, csavarmentes rendszerrel van rögzítve. Ez lehetővé teszi a gyors visszaadást és egyben a bankjegyek megfelelő rögzítését. A bankjegytároló részben 5 bankjegyrekesz található.

Technikai paraméterek:

  • Vezérlőfeszültség: 24 V
  • Interfész: RJ-12

Paraméterek

Elektronikus értékesítési nyilvántartások
Igen Kész!

Elektronikus értékesítési nyilvántartások

Elektronikus értékesítési nyilvántartások
Igen Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FEC POS-420 bézs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FEC POS-420 béžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FEC POS-420 béžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FEC POS-420 beige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FEC POS-420 beige.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ