A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Feiyu G4

Termékkatalógus
Feiyu G4
5 1 értékelés
Tartó kézi stabilizátor, 3 tengelyes, és a GoPro akció kamera
Kód:  SB810z3 Termékszám:  PFY-005

Feiyu G4

3 tengelyes kézi stabilizátor Feiyu G4 tervezték GoPro akció kamera vagy más hasonló méretű. A stabilizáló támogatja GoPro LCD hátizsák és az új, gyorsan cserélhető rendszer növeli a lehetőségét a különböző elforgatási szögek. Irányítani pozíciót, akkor egy gomb vagy joystick.

GoPro tápcsatlakozó formájában mini USB port lehetővé teszi, hogy töltse fel a fényképezőgépet közvetlenül felvétel vagy adás online. Tápfeszültség használata két újratölthető elemet, amelynek kapacitása 900 mAh, ami tart akár 5 órán keresztül. Součástí stabilizátoru je i vestavěný stativový závit 1/4"".

A fő előnyök

  • Úgy tervezték, hogy GoPro akció kamera
  • A Control billentyűt lenyomva vagy joystick
  • Bekapcsolom a kamerát a forgatáson
  • Számos üzemmódok
  • Lehetőség online video küld a monitor
  • Az is lehetséges, hogy egy háromlábú állvány

Különböző üzemmódok

Hála az operációs rendszer van az irányítás széles körű működési mód. Például fényképezés - forgatás és döntés - zár - fordított (fejjel lefelé) - készenléti - kézi beállítás és dönthető lockout - visszaállítás.

Hála a különböző módok, akkor tartsa a videó alatt javult a forgatás a különböző típusú felvételek. Ami a lehetséges szögek Tilt függőlegesen legfeljebb 320 ° -os elforgatás és 100 ° vízszintesen és legfeljebb 320 °.

gazdag kiegészítők

Oneséges stabilizátor súlya mindössze 265 gramm elemek nélkül és a kamerák. Rajta kívül a dobozban interfész kábel USB - mini USB - az erő és a videó kimenet. Továbbá, a töltő 4 elem, adapter firmware frissítés, 2x hosszabbító csavar és természetesen hordtáska.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu G4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Feiyu G4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu G4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu G4.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ