Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

Feiyu G4GS

Termékkatalógus
Feiyu G4GS
Tartó - háromtengelyes stabilizáció, SONY sportkamerákhoz (FDR-X1000V és AS széria), illetve hasonló méretű és tömegű kamerákhoz
Kód:  SB810z4 Termékszám:  PFY-006

Feiyu G4GS

Kényelmesen készíthető stabil felvételek

Az ellenálló alumíniumból készült, háromtengelyes Feiyu G4GS kézi stabilizátor Sony sportkamerákhoz (FDR-X1000V és AS széria) vagy hasonló méretű kamerához alkalmas. Mindenekelőtt a videózás szerelmeseinek szerez nagy örömet, akik stabil felvételeket szeretnének készíteni. Új gyorsrögzítő rendszerének köszönhetően növeli a beállítható rotációs szögek tartományát.

 


vypnuté
Rychloupínací systém
 

Valósítsa meg alkotói vízióját

A Feiyu G4GS-segítségével nézőinek garantáltan eláll a lélegzete felvételeitől, tekintet nélkül a felvételkészítés körülményességére és kedvezőtlen feltételeire, hiszen a legkülönbözőbb beállítási szögeket használhatja alkotói víziója megvalósításához.

 


vypnuté
Realizujte své tvůrčí vize
 

A tökéletes mobilitás garantált

A tartó átlag feletti stabilitást biztosít, de emellett az eszköz nem fosztja meg akciókameráját talán egyik legnagyszerűbb és legpraktikusabb tulajdonságától sem, amely nem más, mint a könnyű hordozhatóság, hiszen a tartó mérete és tömege meglepően alacsony értékek között mozog.

 


vypnuté
Perfektně mobilní
 

Meghosszabbítja kamerája élettartamát

Kameráját a hagyományos módon, töltőkábelen keresztül töltheti, emellett a Feiyu G4GS-nek köszönhetően készüléke élettartamát meghosszabbíthatja a mellékelt kiegészítő elemcsomag segítségével.

 


vypnuté
Delší výdrž na baterii
 

Egyszerű vezérlés

A stabilizátor egyszerűen vezérelhető a felső részén elhelyezett nyomógomb segítségével. Csupán egyetlen gombnyomás szükséges, és máris olyan tetszés szerinti dőlésszöget állíthat be, amelyre éppen szüksége van az adott felvétel elkészítéséhez. 


vypnuté
Odolná konstrukce
 

Ellenálló szerkezet

A gyártás során felhasznált rendkívül ellenálló anyagok kombinációja egy olyan rendkívül strapabíró szerkezetet eredményez, amely gyakorlatilag bármilyen feltételekkel és bánásmóddal megbirkózik. E tekintetben még a legmodernebb okostelefonok teste sem versenyezhet a tartóval.


vypnuté
Selfie a vlogy
 

Készítsen szelfiket, és vesse bele magát a vlogolásba

A szilárd hosszabbító rúdnak köszönhetően teljesen új lehetőségek nyílnak meg a felvételkészítés terén. Készítsen megismételhetetlen szelfiket, vagy vesse bele magát videóblogolásba!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu G4GS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Feiyu G4GS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu G4GS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu G4GS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ