A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Feiyu G4Plus

Termékkatalógus
Feiyu G4Plus
4,0 1 értékelés
Tartó stabilizátorok, okostelefonok és az iPhone-stabilizáció a beolvasott kép eltolódik szervomotorok forgatás okostelefon professzionális szinten
Kód:  SB810z1 Termékszám:  PFY-001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Feiyu G4Plus

Professzionális eredményeket videofelvételekhez okostelefonon vagy iPhone 6 Plus méretig 5.5 ", 3-tengelyes kézi stabilizátor Feiyu G4PLus. A tartó tervezték egykezes kezelés, és akkor lehet választani a rendelkezésre álló módok ellenőrzés, például. pásztázás, a döntés, követés vagy fordított képet.

A módok közötti váltás lehetséges LED háttérvilágítás gombot a fogantyút tartó. A stabilizátor működtető két újratölthető akkumulátorok teljesítménye 900 mAh, ami tart, akár 5 órán keresztül. Van még egy praktikus akkumulátor töltöttségi szint jelző és a középcsapágy az állványra.

A fő előnyök

  • Úgy tervezték, okostelefonok és iPhone 6 Plus
  • One kézzel kezelhető - nyomjuk
  • Számos üzemmódok
  • Az is lehetséges, hogy egy háromlábú állvány
  • Töltés állapotjelző

Különböző üzemmódok, és mit csinálnak

Aranymosás módban rögzíti a dőlés tengelyét és rotációs, így a kamera pásztázza a kamerát a fogantyú irányába.U r ežimu panoráma és dönthető zár a forgástengely. Az eredmény egy sima panoráma követése közben, ha dönthető a fogantyút.

Lezárást üzemmódban minden tengely fenntartani a helyzetbe, amelyben a kamera volt, amikor aktiválódik. Inverz kép lehetővé teszi, hogy kapcsolja be a konzol fejjel lefelé. Készenléti állapotban tartó van kapcsolva, de nem történik intézkedés kerékpár.

Ami a szögek minden üzemmódban használhatja a következő lehetőségek közül: pásztázás 320 foApproxan, dönthető 320 fok, 100 fok forgatni

gazdag kiegészítők

Oneséges stabilizátor súlya mindössze 250 gramm elemek nélkül és a kamerák. Ezen kívül megtalálható a csomag négy újratölthető akkumulátor, USB kábel, akkumulátor töltő, és mind a könnyű és nehéz ellensúly 1 mm.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Feiyu G4Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu G4Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Feiyu G4Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu G4Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu G4Plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ