Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Feiyu SPG Live

Termékkatalógus
Feiyu SPG Live
Tartó - kézi képstabilizátor okostelefonokhoz és iPhone-hoz, 3 tengelyes, automatikus függőleges billenés, Bluetooth shutter, 360° joystick, stabilizátorban tölthető
Kód:  SB810z6h Termékszám:  PFY-029

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Feiyu SPG Live

Fantasztikus kézi képstabilizátor

A Feiyu SPG Live bemutatja a háromtengelyes kézi képstabilizátort, mely maximum 5,7" képátlójú okostelefonokhoz használható. A Feiyu SPG Live lehetővé teszi a professzionálist rögzítést a kép stabilizálását biztosító motorok segítségével. 

Könnyen rögzíthető telefon

A Feiyu SPG Live Clip-on rendszere lehetővé teszi, hogy telefonját nagyon könnyen rögzíthesse hozzá. A 360°-os joystick, és az egygombos távirányító segítségével kamerázás közben is nagyon egyszerűen irányíthatja.

Több mint egy egyszerű stabilizátor

A Feiyu SPG Live automatikusan állítja be a függőleges irányt, működtethető Bluetooth indítóval és távirányítóval egyaránt. Nagy előnye még a többféle mód beállításának lehetősége. Ezen kívül automatikusan megtalálja a telefon súlypontját, és lehetséges a telefon töltése a stabilizátorban is. Ha szereti megörökíteni környezetét, fényképezni, videózni, akkor ez a stabilizátor nem hiányozhat a felszereléséből!

Kiemelt tulajdonságok

  • Fantasztikus háromtengelyes tartó
  • motoros képstabilizátor
  • Automatikus függőleges irány
  • Bluetooth indító
  • A stabilizátorhoz csatlakoztatva tölthető a telefon
  • Clip-on rendszer a telefon egyszerű rögzítéséhez
  • Egyszerű irányítás: 360° joystick, egygombos távirányító
  • Kiegészítők széles skálája

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Feiyu SPG Live Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu SPG Live. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Feiyu SPG Live. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu SPG Live. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu SPG Live.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ