30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

FeiyuTech G5GS

Termékkatalógus
FeiyuTech G5GS
5 1 értékelés
Tartó - vízálló, Sony akciókamerákhoz, 3-tengelyes, Bluetooth, szelfi és fordított üzemmód, levehető markolat, dinamikus time-lapse, gyorstöltés, fém test, gyorsrögzítés, 7 órányi működés
Kód:  SB810z5 Termékszám:  G5GS Gyártó honlapja:

FeiyuTech G5GS

A Feiyu Tech G5GS tökéletes megoldás a Sony AS50 / X1000 készülékhez. A G5GS vízálló, így nem kell észrevennie az esőt, amikor fényképez. A Feiyu Tech G5GS segítségével az automatikus forgatással rögzítheti az időzített videofelvételeket, és rögzítheti a megjelenéseket napnyugtaként vagy felhőként. A Feiyu Tech G5GS fémtermékkel és szilikon markolattal ellátott teljes terméke csúcsminőségű és megkönnyíti az összes felvételi funkciót és kényelmet. A speciális, csúszásgátló gyűrű motorja mind a függőleges, mind a vízszintes tengelyek nélkül korlátozza a fényképezőgépet, és a felvételeket 360 fokos forgatással hajtja végre.

A Feiyu Tech G5GS legfontosabb jellemzői

  • A Feiyu Tech G5GS vízálló az esőben való felvételhez
  • Lehetővé teszi a fényképezőgép korlátlan mozgását minden irányban
  • Sony AS50 / X1000 és kompatibilis modellekhez tervezve
  • Automatikus forgatással időtúllépési videókat készíthet
  • Egyszerű ellenőrzés
  • Gyors töltés és az akkumulátor élettartama legfeljebb 7 óra

A Feiyu Tech G5GS hatékony és gazdaságos

A G5GS stabilizáló motor nyomatéka 30% -kal nőtt a régebbi modelleknél, így a stabilizátor jobban megbirkózik a felvétel során alkalmazott külső erőkkel. A Feiyu Tech G5GS javított algoritmusokkal és nagy teljesítményű zsetonokkal dolgozik. Az eredmény a motor stabilitása, a nagyobb hatékonyság és az energiamegtakarítás . A Feiyu Tech G5GS töltése kétszer olyan gyors, mint a korábbi modellek, legfeljebb 7 óra töltésenként.

A Feiyu Tech G5GS Stabilizáló kényelmesen vezérelhető

A kifinomult kezelőszervek fokozzák a G5GS stabilizátor használatának kényelmét és kényelmét. Olyan helyzeteApproxen, ahol kissé lőni kell, van egy érzékeny 4 irányú joystick. Alatta a stabilizátornak van egy akciógombja a kapcsolási módokhoz és egy gomb az önmódosítóhoz - a stabilizátor 180 fokos gyors elfordulása a megjegyzésekhez, az egyéni bemenetekhez vagy csak egy önfelvételhez. 

További információ:
Tengelyek száma: 3
Függőleges billentés, lefelé (billentés): 360 °
Vízszintes dőlés / görgetés - balra, jobbra (panoráma): 360 °
Rolling: 320 °
Növekvő függőleges (billentés) MIN: 2 ° / sec
Növekményes dőlés MAX: 75 ° / sec
Vízszintes (pásztázó) növekmény MIN: 3 ° / sec
MAX vízszintes pásztázás: 150 ° / sec

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech G5GS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Feiyu Tech G5GS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu Tech G5GS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu Tech G5GS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ