A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Feiyu Tech SPG Plus

Termékkatalógus
Feiyu Tech SPG Plus
3,0 1 értékelés
Stabilizátor - stabilizátor okostelefonok és akciókamerák (GoPro 5/4/3 és hasonlók) számára, mikrofon, lámpák, állványok csatlakoztathatók, kétkezes markolat, állítható vállpánt, támogatja a külső akkumulátorról való töltést
Kód:  SB810z6m2 Termékszám:  PFY-037

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Feiyu Tech SPG Plus

Feiyu Tech SPG Plus
 

Professzionális kétkezes stabilizátor

A Feiyu Tech SPG Plus professzionális kétkezes stabilizátor tökéletesen egyenletes videofelvételt biztosít az Ön számára, amelyet okostelefonjával vagy akciókamerájával rögzít. A háromtengelyes stabilizációs rendszernek (gimbal) köszönhetően szabadon elfordulhat anélkül, hogy az okostelefon vagy a kamera megdőlne. A kétkezes fogantyú biztosítja a stabilabb képet, amely már első ránézésre felismerhető.


Vypnuto
Feiyu Tech SPG Plus
 

Széleskörű vezérlési lehetőségek

A tartó vezeték nélküli Bluetooth csatlakozással rendelkezik, amelynek köszönhetően a gimbalt akár a Feiyu APP mobilalkalmazáson keresztül is vezérelheti, amely Android és iOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Az alkalmazás segítségével szabályozhatja az elfordulást, vagy különböző kalibrálásokat végezhet.

Vypnuto
Feiyu Tech SPG Plus
 

Három működési üzemmód

A Feiyu Tech SPG Plus tartó néhány üzemmódot is kínál, amelyek lehetővé teszik a kamera különböző módon való megdöntését. Az első üzemmódban az okostelefon egy meghatározott irányba néz, így a háromtengelyes stabilizációs rendszer (360°-os elfordulással) korrigálja a felvételt a karmozdulás alapján. A stabilizáció beállítható egy meghatározott szögben is. Az automatikus stabilizáció kikapcsolható, és egy négyirányú botkormány segítségével a kamera iránya kézileg beállítható. Továbbá beállítható a függőleges dőlésszög és az arckövető (Face Tracking) funkció is.


Főbb tulajdonságok

  • Egyenletes háromtengelyes stabilizáció
  • Akár 5,5" képernyő átmérőjű okostelefonokhoz vagy akciókamerákhoz
  • Kioldó
  • Kommunikáció az okostelefonnal Bluetooth-on keresztül
  • Négyirányú botkormány
  • Time Lapse funkció
Vypnuto
Feiyu Tech SPG Plus
 
Vypnuto
Feiyu Tech SPG Plus
 

Széles bővítési lehetőségekkel

A professzionális kétkezes Feiyu Tech SPG Plus stabilizátorban egész biztosan hasznosnak találja majd az ON-THE-GO funkciót 360°-os szögben történő fotók rögzítésekor, vagy a Time-Lapse felvételek készítésekor, mindez egyenletesen, remegés nélkül. Az ¼"-es csatlakozásnak köszönhetően a tartó bővíthető csuklós karral, és olyan további praktikus tartozékokkal, mint a lámpák, a mikrofonok vagy a monitorok. A Feiyu Tech SPG Plus stabilizációs tartó a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően akár 8 óra üzemidőt is biztosít intenzív forgatáskor. A rögzítő akár állványként is használható.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Feiyu Tech SPG Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu Tech SPG Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FEIYU Tech SPG Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu Tech SPG Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu Tech SPG Plus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ