30 dnů na vrácení Shop roku

FeiyuTech a2000

Termékkatalógus
FeiyuTech a2000
Stabilizátor - digitális fényképezőgépekhez és kamerákhoz 2,5 kg maximális terhelhetőség, 3 tengely, 12 órányi üzemidő, gyorskioldás, dinamikus időfelvétel, levehető fogantyú, Bluetooth, Feiyu ON intelligens alkalmazás
Kód:  SB810w1 Termékszám:  a2000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FeiyuTech a2000

A Feiyu Tech a2000 Stabilizátor alkalmas fényképezőgépekhez, videókamerákhoz és okostelefonokhoz, amelyekkel fényképeket készíthet és videókat forgathat. A kiváló minőségű 3-tengelyes stabilizációs kialakításnak köszönhetően minimális rezgést és képeltolódást garantál. Az a2000 a Bluetooth vezeték nélküli technológiát használó okostelefonokkal kommunikál, ezért nem szükségesek a felesleges kábelek. A stabilizátor lehetővé teszi a méretezés alakítását. A szokásos stabilizáció mellett az a2000 dinamikus időfelvételt és Bluetooth útján megvalósuló kommunikációt is kínál. 

A Feiyu Tech a2000 mobiltelefon stabilizátorának legfontosabb jellemzői

  • A stabilizátor tökéletesen kiegyensúlyozott képet biztosít rezgés és túlzott elhajlás nélkül
  • Csatlakoztatás Bluetooth-kapcsolat útján
  • Minden 2,5 kg alatti tömegű fényképezőgéphez használható
  • Állvány illesztési pont videókamerák, digitális tükörreflexes fényképezőgépek és egyéb eszközök csatlakoztatásához
  • Speciális funkciók, mint az objektumkövetés, a dinamikus időfelvétel vagy az integrált selfie rúd
  • A Feiyu Tech a2000 egy töltéssel legfeljebb 12 óráig működik

Forgasson úgy, mint a profik!

A Feiyu Tech a2000 lehetővé teszi egyedi, stabilizált felvételek készítését videoklipekhez, reklámokhoz vagy klasszikus videókhoz. A különleges joysticknek köszönhetően a képarányokat bonyolult kézi szerkesztés nélkül állíthatja be. A stabilizátoron értékelni fogja azt a kábelt is, amellyel távolról vezérelheti az időfelvételt, a lezárást, az önkioldót és így tovább.

Kifinomult algoritmus

A Feiyu Tech cég a legfrissebb ismereteket használta az a2000 stabilizátor gyártása során és új chip elkészítéséhez. Ez kiváló stabilizációt és az elemek hosszú élettartamát biztosítja. A stabilizátor automatikusan kiegyensúlyozza a kamera bármely tömegét, így semmit sem kell  bonyolult módon beállítani. Az új konstrukció 360 fokos forgatást tesz lehetővé.


Paraméterek

Tulajdonságok
Bluetooth-os vezérlés, Állványmenet Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Bluetooth-os vezérlés, Állványmenet Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FeiyuTech a2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech a2000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Feiyu Tech a2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu Tech a2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu Tech a2000.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ