Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

FeiyuTech a2000 készlet

Termékkatalógus
FeiyuTech a2000 készlet
4,5 4 értékelés
Stabilizátor - digitális fényképezőgépekhez és kamerákhoz, kettős összecsukható fogantyú vezérléssel, 9x állványsín, max. 2,5 kg-os terhelhetőség, 3 tengely, 12 óra üzemidő, gyorskioldás, dinamikus időfelvétel, levehető fogantyú, Bluetooth, Feiyu ON intelligens alkalmazás
Kód:  SB810w2 Termékszám:  a2000 kit Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FeiyuTech a2000 készlet

3-tengelyes stabilizálás tökéletesen éles felvételek készítéséhez

A Feiyu Tech a2000 stabilizátor alkalmas fényképezőgépek, videókamerák és okostelefonok számára, amelyekkel így kényelmesen lehet fényképezni és tökéletesen stabil videókat készíteni. Az új stabilizátor kialakítása lehetővé teszi a 360°-os forgatást. A 9 pontos kettős összecsukható fogantyúval együtt felvételeket készíthet csatlakoztatott fényszórókkal, mikrofonnal és egyéb tartozékokkal.


A FeiyuTech a2000 stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • A stabilizátor tökéletesen kiegyensúlyozott képet biztosít vibráció és túlzott elhajlások nélkül
  • Csatlakoztatás Bluetooth interfészen keresztül
  • Bármilyen 2,5 kg alatti tömegű fényképezőgéppel használható
  • Állvány illesztési pontja videókamerák, digitális tükörreflexes fényképezőgépek és egyéb eszközök csatlakoztatásához
  • Objektumkövetés és timelapse funkciók
  • Egy feltöltés akár 12 óráig kitart
  • Kettős fogantyú 9 illesztési ponttal

Rugalmas használat és fejlett funkciók

Kiváló minőségű 3 tengelyes stabilizációs kialakításának köszönhetően minimális rezgések és képelhajlások történhetnek. Innovatív és nagy teljesítményű chipkészlet kifinomult algoritmusokkal bővíti az akkumulátor élettartamát, és optimalizálja a motor teljesítményét, amely automatikusan alkalmazkodik a különböző súlyú kamerákhoz anélkül, hogy további paraméterek beállítását igényelné.


Kényelmes és egyszerű működtetés

A Feiyu Tech a2000 készlet lehetővé teszi, hogy lenyűgözően stabilizált felvételeket készítsen videóklipekhez, reklámokhoz vagy klasszikus videókhoz. A különleges joysticknek köszönhetően bonyolult manuális szerkesztés nélkül korrigálhatja a felvétel irányát. Azt a kábelt is értékelni fogja a stabilizátoron, amellyel távolról vezérelheti az időfelvételt, a lezárást, az önkioldót és így tovább.


Az elemek hosszú élettartama

A stabilizátor 2 darab hosszú élettartamú Li-ion elemmel működik. Az üzemidő ideális állapotban maximum 12 óra. A stabilizátor, egyedülálló kialakításának köszönhetően, automatikusan kompenzálja a fényképezőgép bármely tömegét, így nem kell semmit sem bonyolultan beállítania. Az állvány maximum 2,5 kg tömegű kamerákkal használható.



Paraméterek

Tulajdonságok
Bluetooth-os vezérlés, Állványmenet Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Bluetooth-os vezérlés, Állványmenet Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FeiyuTech a2000 készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech a2000 kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Feiyu Tech a2000 kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu Tech a2000 Bausatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu Tech a2000 Bausatz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ