Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

FeiyuTech G6 Max

Termékkatalógus
FeiyuTech G6 Max
5 2 értékelés
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 1200 g, akkumulátor élettartama: 9 óra, rögzítés típusa: 1/4"-os csavar, WiFi és Bluetooth, tripod állvány és vízálló
Kód:  SB810z10a Termékszám:  FTEG6M

FeiyuTech G6 Max

A FeiyuTech G6 Max stabilizátor megfelelő gép, 1,2 kg súlyig. A háromtengelyes stabilizálás kiváló minőségű felvételt biztosít, az OLED kijelző pedig egyszerűvé teszi a kezelést. 5 stabilizálási mód közül választhatsz: pásztázás, blokkolás, követés, többtengelyes követés és gyors válasz. A FeiyuTech segítségével elforgathatod a stabilizátort 360 fokkal, és választhatsz vízszintes vagy függőleges forgatás közül. Maga a stabilizátor akár 9 órán keresztül is tart. A készülék gyors leválasztása és rögzítése előnyös tulajdonsága.

A FeiyuTech G6 stabilizátor legfontosabb jellemzői Max

  • A FeiyuTech stabilizátor lehetővé teszi minőségi felvételek készítését
  • Lehetséges az automatikus panorámakép, a szelfi és a kézi pozicionálás
  • Bluetooth a stabilizálás beállításához
  • 5 stabilizációs mód igény szerint lehetséges
  • Akár 9 óra
  • Teherbírása 1,2 kg-ig
  • A stabilizátor vízálló
  • A fémtest erős és megbízható
  • A töltés USB-C kábellel történik
  • FeiyuTech kapcsolat Bluetooth és WiFi-vel

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Hölgyem/Uram! A szóban forgó használt termékkel (FeiyuTech G6 Max, bruttó 77.530 Ft) kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet esetleg vásárlás előtt megtekinteni a termék állapotát. Akár fotókat kapni róla, akár személyesen. Köszönettel, Kőszegi Róbert [email protected] 06309223195

Kérdések és válaszok: FeiyuTech G6 Max
Kiegészítők: FeiyuTech G6 Max Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech G6 Max. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FeiyuTech G6 Max. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FeiyuTech G6 Max. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FeiyuTech G6 Max.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ