Shop roku Shop roku

FeiyuTech SPG 2

Termékkatalógus
FeiyuTech SPG 2
4,8 4 értékelés
Stabilizátor - mobiltelefonokhoz, teherbírása: 300 g, akkumulátor élettartama: 13 óra, rögzítés típusa: testreszabható állkapcsok, Bluetooth, vezérlés mobil alkalmazással és vízálló, 360°-os mód
Kód:  SB810z9b Termékszám:  PFY-083

FeiyuTech SPG 2

Te is szeretsz fényképeket vagy videofelvételeket készíteni a mobiltelefonoddal? Ha igen, akkor a FeiyuTech SPG 2 vízálló stabilizátorát neked találták ki. A termék számtalan érdekességgel szolgál. Ilyen például az, hogy támogatja a telefonon készült felvételek automatikus pozicionálását vízszintes és függőleges irányban. Használata ráadásul kifejezetten kényelmes, hiszen Bluetooth kapcsolat segítségével párosítható a készülékünkkel. Így elég lesz egyetlen gombot megnyomni az indításhoz. A FeiyuTech SPG 2 emellett képes felismerni az arcodat és 180 fokos panorámaképeket készíteni.

A FeiyuTech SPG 2 stabilizátor fontosabb tulajdonságai

  • Egy vízálló stabilizátor telefonhoz vagy fényképezőgéphez
  • Vízszintes, függőleges felvétel automatikus átkapcsolása
  • FeiyuTech Bluetooth stabilizátor, praktikus gombokkal
  • Arcfelismerés, 180 fokos panorámaképekhez
  • FeiyuTech SPG 2 automatikus dinamikus időzítéssel
  • A telefon vagy a fényképezőgép rögzítéséhez
  • 360 fokos joystick kézi nagyításhoz és fókuszáláshoz
  • A mobiltelefon súlypontjának automatikus felismerése funkcióval
  • Egy stabilizátor Shadow Hunting üzemmóddal
  • Páratlan OLED kijelző, a felvétel paramétereinek megjelenítése

Egy valóban kifinomult stabilizátor

A FeiyuTech SPG 2 dinamikus időzítés funkcióval is rendelkezik. Egyszerűen add meg a kezdő, illetve a végpontokat és készülék mindenről gondoskodik majd. Elég lesz rögzíteni a fényképezőgépet vagy az okostelefont a stabilizátorhoz. Nem számít az sem, hogy tokkal vagy anélkül használjuk-e ezeket. A FeiyuTech SPG 2 a könnyen kezelhető 360 fokos joystick segítségével megkönnyíti a kézi nagyítást, a fókuszálást és a gimbal vezérlését.

Az SPG 2 modell és előnyei

A stabilizátor automatikusan felismeri a telefon súlypontját, ezért nem kell bajlódnod a kézi beállítással. Az úgynevezett Shadow Hunting funkció pedig elsősorban a gyors mozdulatok felvételekor jön majd jól, megkönnyítve a jelenetek közötti átmenetet. A FeiyuTech SPG 2 másik nagy előnye a kiváló minőségű OLED kijelző, amelyen keresztül ellenőrizhetjük a felvételek paramétereit.


Paraméterek

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék
Okostelefon Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Támogatott op. rendszer
Android, iOS Kész!

További tulajdonságok

További tulajdonságok
Vezérlés mobil alkalmazással, vízálló Kész!

Üzemmódok

Integrált módok
360°-os mód Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szia! Érdeklődnék hogy minden tartozéka meg van? Sérült volt, javították? Vannak külsérelmi nyomok? A segitséget előre is köszönöm.

Kérdések és válaszok: FeiyuTech SPG 2
Kiegészítők: FeiyuTech SPG 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech SPG 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FeiyuTech SPG 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FeiyuTech SPG 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FeiyuTech SPG 2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ