AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Fejhallgató állványok - használt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Gravity Stands
(1)
CONNECT IT
(1)
König & Meyer
(2)
Tulajdonságok
Több fejhallgató támogatása
(2)
Csúszásmentes kivitel
(4)
Kábelrendező rendszer
(1)
Tartó típusa
Asztali
(6)
Állványra
(1)
Anyag
Gumi
(1)
Alumínium
(1)
Acél
(5)
Műanyag
(3)
Magasság
6 cm
26,5 cm
-
Szín
Bézs
(1)
Fekete
(4)
Kék
(1)
Többszínű
(1)
Szűrés
Olcsó, de mégis 100%-ban működő árut keresel? Akkor a legjobb helyen jársz. Spórolj, és fedezd fel a felbontott, újszerű vagy használt áruk kínálatát. Minden terméket szakembereink gondosan ellenőriznek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy törött, megbízhatatlan, sérült vagy koszos árut kapsz.

Felbontott – termékek új és tökéletes állapotban, teljeskörű garanciával. A csomagolás eredeti, csupán valaki már kinyitotta előtted a dobozt. Miért? Például az áru nem volt megfelelő ajándék. A terméket gondosan újracsomagoltuk az eredeti csomagolásba, és most talán épp Rád vár teljes pompájában természetesen lényegesen alacsonyabb árcédulával.

Megbízhatóság nagyszerű áron – ne keress a dologban semmi trükköt vagy buktatót. Mindent alaposan ellenőriztünk, és teljes körű, azaz 24 hónapos garanciát kínálunk Neked.

Újszerű – teljesen működőképes áru, amelyen a szokásos használatból adódóan már kisebb karcolások keletkeztek. A legtöbb esetben teljes tartozékokkal együtt kapod meg ezeket a termékeket is. Ezek megbízható áruk, amelyeket nem befolyásoltak jelentősen a korábbi kalandok, és most új tulajdonosra várnak. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát adunk.

Igyekszünk mindent megtenni az eredeti csomagolás megőrzése érdekében, és ez gyakran sikerül is. A védelem azonban elsődleges fontosságú, ezért újszerű áruk esetében néha kénytelenek vagyunk cserekartonhoz nyúlni.

Használt – teljesen működőképes, azonnali használatra kész termékek, amelyekre 12 hónapos garanciát vállalunk. Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapod meg. A csomag azonban mindig tartalmaz mindent, amire a termék teljes körű használatához szükséged van. Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére sem tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé.

Ez az opció cserecsomagolással rendelkezhet, mivel számunkra a biztonság a legfontosabb. A termék azonban ugyanúgy teljesíti küldetését, mintha vadonatúj lenne. További információ az outlet árukról: itt.

7 termék
4,9 163×
Gravity HP HTC 01 B
Fejhallgató állvány - asztali, anyaga acél és műanyag, több fejhallgató támogatása, mérete 6 × 6 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
3 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GRTc04
4,5 82×
CONNECT IT Stand-It black
Fejhallgató állvány - asztali, csúszásmentes kivitel, anyaga: alumínium, fekete színű, mérete 22 × 9,5 × 9,5 cm (ma×sz×mé)
6 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JD731d1
4,7 42×
Sades Wolfbone kék
Fejhallgató állvány - asztali, csúszásmentes kivitel, anyaga: gumi és műanyag, kék színű, mérete 26,5 × 13,2 × 16,5 cm (ma×sz×mé)
5 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SADEb01
4,9 24×
König & Meyer 16075 Black
Fejhallgató állvány - asztali, csúszásmentes kivitel, anyaga: acél, fekete színű, mérete 25 × 14,5 × 14,7 cm (ma×sz×mé)
8 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KAME09a
4,7
König & Meyer 16080
Fejhallgató állvány - állványra, anyaga acél, több fejhallgató támogatása, mérete 10 × 6 cm (Sz×Mé), fekete kivitel, tömege 185 g
4 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: KAME01c1
4,4
Sades Anubis Staff kék
Fejhallgató állvány - asztali, kábelrendező rendszer, anyaga: acél és műanyag, többszínű
11 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SADEb02
4,9 24×
Kőnig and Meyer 16075 Sand Beige
Fejhallgató állvány - asztali, csúszásmentes kivitel, anyaga: acél, bézs színű, mérete 25 × 14,5 × 14,7 cm (ma×sz×mé)
8 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KAME09a2
fejhallgatókAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ