A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

T200 platinum - S méret

Termékkatalógus
T200 platinum - S méret
Tartozék A különleges memóriahab 10,67 mm ± 0,50 mm átmérőjű, 3 pár
Kód:  CPY1001c2 Termékszám:  17-20111-00

T200 platinum - S méret

Nem tudja kényelmesen használni a fülhallgatóját, mert folyton kiesik a füléből, ezért nem tudja szórakoztatni magát a zenéivel? A megoldás az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab. A memóriahab  testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik a hallójárathoz. Nem Nincs szükség új fejhallgatóra, nem kell költeni olyan eszközökre, amik nem garantálják a tökéletes kényelmet. Egyszerűen csak cserélje le a gumiharangokat a fejhallgatóján erre a típusra és már használhatja is. Minden életmódhoz ajánljuk. Legyen sportrajongó, sportolás közben sem kell lemondani kedvenc zenéiről.


A T200 tökéletes illeszkedése nemcsak azt jelenti, hogy kényelmes fülhallgatója lesz, ezek használatával, hanem a zene minősége is nagyságrendekkel jobb lesz, mint amit eddig megszokott, hiszen ez a különleges memóriahab, kizárja a külső zajokat. Szinte egybeolvad a fülével, így maximálisan szigetel a kiváló zeneicélményért. A nagyon puha memóriahab kíméletesen tölti ki a hallójáratot, így akár hosszú ideig kényelmetlenség nélkül viselhető. Ez nagyon hasznos lehet olyan esetben is, amikor hosszú telefonbeszélgetés folytat vezetékes headseten keresztül.  

Műszaki adatok:

Méretek (legszélesebb átmérő)
10.67 mm ± 0,50 mm (0.420 "± 0,020")

anyaga:
Poliuretán hab, hőre lágyuló elasztomer

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Comply nástavce T200 platinum - velikost S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dodržiavanie rozšírenia Platinum T200 - veľkosť S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Comply nástavce T200 platinum - velikost S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Comply nástavce T200 platinum - velikost S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ