AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Comply Tx-400 fekete - M méretű fülhallgató tartozékok

Termékkatalógus
Comply Tx-400 fekete - M méretű fülhallgató tartozékok
Tartozék - különleges memóriahabból készült tartozékok, maximális zajszűrő változat és Wax-Guard rács, amely megakadályozza, hogy a fülben lévő szennyeződések a fülhallgatóba kerüljenek, átmérője 12,45 mm ± 0,50 mm, 3 pár
Kód:  CPY1001d3 Termékszám:  19-40101-11
Comply Tx-400 fekete - M méretű fülhallgató tartozékok Megszűnt

Comply Tx-400 fekete - M méretű fülhallgató tartozékok

Megunta az olyan fülhallgatókat, amelyek kényelmetlen érzést keltenek a fülében, és amelyek folyamatosan kiesnek onnan? Létezik megoldás a memóriahabból készült Comply tartozékok formájában. Nem szükséges rögtön új fülhallgatókat vennie, hogy aztán azon kelljen izgulnia, hogy az új fülhallgatók az Ön elvárásai szerint működjenek. A tartozékok konkrét típusát azon tulajdonságok alapján válassza ki, amelyeket a leginkább előnyben részesít. A kínálatban több fajta létezik: tökéletesen szigetelő vagy kényelmes tartozékok opcionális tulajdonsággal, amely véd a fülzsírral szemben. A sportos változatot kedvelők is megtalálják a kedvenc darabjukat a Sport sorozat kínálatból, amely tökéletes tartósságot ígér.

A Comply Tx-400 tartozékok a lehető legmagasabb szintű izolációt biztosítják, kizárják a külső zajokat, hogy élvezhesse a kiváló zenei élményt. Speciális tulajdonságának köszönhetően megakadályozza, hogy a fülhallgatók tönkremenjenek a fülzsírtól, illetve egyéb szennyeződésektől. Nagyon puha memóriahabból készültek, amely óvatosan tölti ki a hallójáratot. Ezáltal rögzíti a fülhallgatót a fülben, és hosszútávú kényelmes viselést biztosít. Többé már nem fárad el a fülünk a fülhallgatók viselésétől. Nem fog kelleni kivenni a fülhallgatót a füléből, hogy fülei megpihenjenek. Végre úgy élvezheti a zenét, ahogyan azt szeretné. Kényelmesen, állandóan és teljes átéléssel. 

 

Műszaki adatok ás specifikáció:

Mérete:
M

Színe:
fekete

Méretek (legszélesebb átmérő):
12.45 mm ± 0,50 mm

Anyaga:
Poliuretán hab, hőre lágyuló elasztomer

A csomagolás tartalma:
3 pár fülhallgató tartozék

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Comply nástavce Tx-400 černé - velikost M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kompatibilné rozšírenie Tx-400 čierne - veľkosť M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Comply nástavce Tx-400 černé - velikost M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Comply nástavce Tx-400 černé - velikost M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ