Shop roku 30 dnů na vrácení

Fenix BC21R V2.0

Termékkatalógus
Fenix BC21R V2.0
Kerékpár lámpa - első, 1000 lm fényáram, 145 m-es hatótávolság, működéséhez szükséges: akkumulátor, 30 óra maximális üzemidő, IPX6 vízállóság, 115 g
Kód:  SPTfen14 Termékszám:  6942870306346

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fenix BC21R V2.0

Ha sötétben vagy rossz látási viszonyok között kerékpározol, ne felejtsd el felszerelni a kerékpárt kiváló minőségű lámpával. Ilyen például a Fenix BC21R V2.0, amelynek fényárama legfeljebb 1000 lumen (ANSI) és 145 méteres utánvilágításra képes. A speciális optikával rendelkező Dual Distance Beam System technológiának köszönhetően a fénykúp folyamatosan megvilágítja a kerékpár előtti teljes teret, még olyan helyeken is, amelyeket a hagyományos kerékpárlámpák nem képesek megvilágítani. A zseblámpaöt digitálisan szabályozott teljesítmény-módot kínál, beleértve a villogást is. A tápellátása egy 2600 mAh kapacitású 18650-es típusú Li-Ion akkumulátor, amelyet közvetlenül a lámpában lévő USB-C csatlakozón keresztül tölthetsz fel. A fényforrás egy modern Cree XM-L2 T6 dióda, melegebb fényárnyalattal és 50 000 órás élettartammal .

A Fenix BC21R V2.0 kerékpárlámpa főbb jellemzői

  • Összesen öt üzemmód, villogással együtt
  • A fény iránya oldalra is állítható a 30°-os tartományban
  • Erőteljes LED Cree XM-L2 T6
  • Kiváló minőségű feldolgozás szilárd alumíniumötvözetből és ütésálló műanyagból
  • Memória az utolsó beállított módhoz
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Vízálló kivitel az IP66 szabvány szerint

Dual Distance Beam System

Bevált kettős fényirányítási technológia, amely speciálisan tervezett optikával hozza létre a távolba világító fő fénysugarat. A szekunder széles sugarú kúpot a felfelé irányított fénysugarak törése képezi a föld felé lefelé irányított sugarakba. Ez egy könnyű fénysugarat hoz létre, amely egyesíti a széles periférikus világítást és az akár 145 méteres utánvilágítást.

Tökéletesen kifinomult lámpatartó

A gyorskioldó mechanizmus lehetővé teszi, hogy a lámpát egy pillanat alatt eltávolítsd, és biztonságosan visszahelyezd. És mindezt eszközök használata nélkül. Ennek köszönhetően a zseblámpát nagy teljesítményű kézilámpaként is használhatod. A tartó használható minden kormányon, amelynek átmérője 22-35 mm. A tartóhüvely gumírozott szerkezete biztosítja a kormány rögzített és biztonságos fogását.

Csomag tartalma:

  • zseblámpa, univerzális kormánytartó, Fenix 18650 akkumulátor, USB kábel és tartalék tömítőgyűrű

5 év garancia

A Fenix termékeit a minőségi anyagok, a kivitelezés és a modern LED-technológia jellemzi. Ezenkívül nagy megbízhatóságot kínálnak, ezért a gyártó prémium garanciát vállal termékeire, mégpedig 5 évre.

  • az akkumulátorhoz 2 év szabványos garancia jár

Paraméterek

Szín
Fekete, Szürke Kész!
Világítás típusa
Első Kész!
Max. akkumulátor élettartam
30 óra Kész!
Fényáram
1 000 lm Kész!
Hatótáv
145 m Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!

Világítás típusa

Világítás típusa
Első Kész!

Tulajdonságok

Max. akkumulátor élettartam
30 óra Kész!
Fényáram
1 000 lm Kész!
Hatótáv
145 m Kész!

Tápellátás

Áramforrás típusa
Tölthető akkumulátor Kész!
Akkumulátorok száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fenix BC21R V2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fenix BC21R V2.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fenix BC21R V2.0.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ