Shop roku Shop roku

Fertőtlenítő UV lámpa Mini Indigo Black

Termékkatalógus
Fertőtlenítő UV lámpa Mini Indigo Black
3,7 3 értékelés
Sterilizáló – lámpa típusú, fertőtlenítő hatású, a fertőtlenítés ózonnal vagy UV fénnyel történik, fekete színű, méretei: 155×55×55 mm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  Pere2102 Termékszám:  PEMUV02 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fertőtlenítő UV lámpa Mini Indigo Black Megszűnt

Fertőtlenítő UV lámpa Mini Indigo Black

A Mini Indigo Perenio fertőtlenítő UV lámpát használhatod a levegő és a különféle felületek fertőtlenítéséhez. Ideális a kisebb szobákba és az autó belsejében történő használatra illetve a hűtőszekrény fertőtlenítéséhez is. Magas hatékonyságát az ultraibolya sugárzás és az ózon előállításának kombinációjával éri el, amely elpusztítja a mikrobákat, a baktériumokat és a vírusokat. A Mini Indigo Perenio UV lámpa 30 perc alatt fertőtleníti a kisebb helyiségeket, a 15 másodperces késleltetettindítással pedig elhagyhatod a helyiséget, mielőtt a lámpa megkezdené a működését. 15 000 órányi élettartammal bír, kompakt méretének hála kényelmesen magaddal viheted. A Mini Indigo Perenio UV lámpa megbízhatóan fertőtlenít minden kisebb helyiséget.


A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpa főbb jellemzői, fekete

  • Fertőtlenítő UV lámpa a levegő és a felületek fertőtlenítéséhez
  • Ideális a kisebb helyiségek, az autó belsejének vagy a hűtőszekrény fertőtlenítéséhez
  • Az ultraibolya sugárzás és az ózon előállítását kombinálja
  • Megbízhatóan pusztítja el a mikrobákat, baktériumokat és vírusokat
  • Egy kisebb helyiséget 30 perc alatt fertőtlenít
  • Mini Indigo Perenio 15 másodperces késleltetett indítással
  • 15 000 órás élettartamot kínál
  • Szín: fekete

A Mini Indigo Perenio UV lámpa megbízhatóan pusztítja el a mikrobákat, baktériumokat és vírusokat

A Mini Indigo Perenio fertőtlenítő UV lámpát a levegő és a felületek fertőtlenítésére tervezték. Könnyedén magaddal viheted és elhelyezheted oda, ahol szükséged van rá. A Mini Indigo Perenio UV lámpa eredményesen és kíméletesen távolítja el a mikrobákat és a vírusokat a felületekről és a helyiségekből az ultraibolya sugárzás és az ózon segítségével.

A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpa 30 perc alatt fertőtlenít

A Mini Indigo Perenio fertőtlenítő UV lámpa kétszeres szuper hatása az ultraibolya sugárzás és az ózon kombinációjának eredménye, amely csupán 30 perc alatt fertőtleníti ki a kisebb helyiségeket. Nem csak az atkáktól szabadul meg, elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat és megszünteti a kellemetlen szagokat is.

Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő a levegő és a felületek fertőtlenítéséhez

A Mini Indigo Perenio fertőtlenítő lámpa 200-300 nm-es spektrumú ultraibolya sugárzást alkalmaz, károsítja a mikroorganizmusok, vírusok, gombák stb. genetikai szerkezetét. A sérült DNS-sel rendelkező sejtek képtelenek a szaporodásra és a növekedésre, tehát nem terjednek tovább. A lámpát használhatod az iroda, fésülködőasztal vagy bármilyen helyiség fertőtlenítésére.

A Perenio fertőtlenítő lámpa alkalmas utazáshoz

Kompakt méretének hála a Mini Indigo Perenio fertőtlenítő UV lámpa remekül használható nemcsak az otthoni helyiségek fertőtlenítéséhez, hanem útközben is. Kényelmesen becsomagolhatod a bőröndbe, a hátizsákba vagy a kézi táskába is. A lámpa nem igényel telepítést, egyszerűen kapcsold be és hagyd a szobában. Fél óra elteltével teljesen fertőtlenített felület vár.

Ideális az autó belsejében történő használatra

A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpát magaddal viheted az autóba és bekapcsolhatod indulás előtt. 30 perc alatt teljesen fertőtleníti az autót. A Mini Indigo Perenio lámpa nemcsak a vírusokkal és a baktériumokkal szemben nyújt védelmet, hanem gáztól és gombától mentes friss levegőt eredményez.


Mini Indigo Perenio 15 másodperces késleltetett indítással

A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpa élettartama 15 000 óra, a 15 másodperces késleltetett indítás opcióval pedig még azelőtt elhagyhatod a helyiséget, hogy a lámpa megkezdené a működését.


Ideális kisebb helyiségekbe vagy a hűtőszekrény fertőtlenítésére

A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpa nagyszerű választás a hűtőszekrények fertőtlenítéséhez is. Használhatod a szupermarketben vásárolt csomagolt étel fertőtlenítésére. Mindamellett magába szívja a hűtőszekrényben tárolt ételekből keletkezett szagokat is.

Méretek:
15,5 × 5,5 × 5,5 cm

Tömeg:
120 g


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Típus
Lámpa Kész!
Hatás
Fertőtlenítő Kész!
Tisztítási elv
UV fény, Ózon Kész!
Becsült ciklusidő
30 perc Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Típus
Lámpa Kész!

Tulajdonságok

Hatás
Fertőtlenítő Kész!
Tisztítási elv
UV fény, Ózon Kész!
Becsült ciklusidő
30 perc Kész!

Méretek

Magasság
155 mm Kész!
Szélesség
55 mm Kész!
Mélység
55 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Perenio Desinfekční UV lampa Mini Indigo černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mini Indigo Black UV-Lampe zur Desinfektion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mini Indigo Black UV-Lampe zur Desinfektion.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ