30 dnů na vrácení Shop roku

FIBARO Home Center Lite

Termékkatalógus
FIBARO Home Center Lite
4,0 6 értékelés
Központi egység - smart-home, Z-Wave, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű felület, hálózat
Kód:  FIBR010 Termékszám:  FIB-FGHCL Gyártó honlapja:

FIBARO Home Center Lite


A háztartás hihetetlenül kompakt agya

A Home Center Lite a miniatürizálás, a minimalizmus és a modern design egyesülése. Csatlakoztassa a tápegységet, és a készülék máris használatra kész. Amennyiben távolról szeretné vezérelni otthonát, elég csupán csatlakoztatni a hálózati kábelt.

le
 Fibaro Home Center Lite
 

le
 Fibaro Home Center Lite
 

Nagyobb kontroll az otthoni multimédiás berendezések fölött

A Home Center Lite új szabályozója lehetővé teszi az otthoni multimédiás eszközök jóval nagyobb integrációját. Vezérelje TV-jét, házimoziját, HiFi-jét és további berendezéseit a Fibaro-alkalmazás segítségével.


Energiagazdálkodás

A beépített energiagazdálkodás-irányító funkciónak köszönhetően figyelemmel kísérheti a korábbi, illetve az aktuális energiafogyasztást, s így lehetősége nyílik a magas fogyasztású berendezések azonosítására. A részletes statisztikák világos, érthető grafikonokban kerülnek feldolgozásra.

 Fibaro Home Center Lite
 

le
 Fibaro Home Center Lite
 

Felfedi a különböző veszélyeket

A Fibaro haladéktalanul tájékoztatja Önt  tűzveszély, árvíz vagy gázszivárgás esetén. Csőszivárgás esetén elzárja a vizet. A gázvezeték sérülése esetén kiszellőztet otthon, és értesíti Önt erről az eseményről. Amennyiben betörési kísérletet észlel, automatikusan elindítja a riasztót. 

 


Varázslatos kert

A Fibaro  pontosan akkor öntözi meg kertjét, amikor szükséges, sőt, az időjárási viszonyoktól függően mindig éppen a megfelelő mennyiségű vízzel. A Fibaro nem hagyja, hogy növényei elszáradjanak a tűző napon, és fordítva -  nedves, párás idő esetén védelmet biztosít a túlöntözés ellen.

le
 Fibaro Home Center Lite
 

le
 Fibaro Home Center Lite
 

Hőmérséklet, ahogy csak szeretné

Különösen hideg téli napokon nincs is jobb annál, mint hazaérkezni a jól átfűtött lakásba. A Fibaro időben befűt otthonában, még mielőtt hazaérkezne. Állítsa be a hőmérséklet a szobában reggelre úgy, hogy a felkelés könnyebb legyen. Éjjelre pedig olyan hőmérsékletet adjon meg, amely mellett kellemesen tud aludni.


Geolokáció

Otthona mindig tudja, hogy Ön és családtagjai éppen hol tartózkodnak. Ha távozik otthonról, a rendszer kikapcsolja a felesleges berendezéseket, vagy szimulálja az Ön jelenlétét, hogy eltántorítsa az esetleges betörőket. A hazafelé út hosszának kiszámítása után a rendszer beállítja a megfelelő hőmérsékletet otthonában, és elindítja a beprogramozott "forgatókönyvet".

 Fibaro Home Center Lite
 

le
 Fibaro Home Center Lite
 

Elektromos fogyasztók, ablakok és ajtók ellenőrzése, illetve vezérlése

Nem felejtett el valamit? Kikapcsolni a vasalót, bezárni a garázskaput vagy lehúzni a redőnyt? Minden érzékelő és berendezés aktuális állapota, illetve vezérlése egy helyen összpontosul: az Ön kezében!


Minden előzmény az Ön kezében

A Fibaro rendszer segítségével nyomon követheti, mennyi időt töltenek a gyerekek a televízió, számítógép vagy játékkonzol előtt. Készítsen beosztást, vagy irányítsa távvezérléssel az egyes berendezések üzemelését.

le
 Fibaro Home Center Lite
 

le
 Fibaro Home Center Lite
 

Értesítések az Ön mobiljára

Mindenről, ami otthonában történik, azonnal tudni fog, bárhol legyen is. A HCL minden eseményről push értesítéseket, vagy SMS-t küld az Ön tabletjére vagy mobiltelefonjára.


Fő sajátosságok

  • Akár 230 berendezést képes vezérelni egyszerre
  • Magas teljesítményű és energiatakarékos Cortex A8 processzor
  • Kommunikáció Z-Wave, illetve Ethernet hálózatokon keresztül
 

Paraméterek

Protokol
Z-Wave Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
Z-Wave Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Készülékek száma

Berendezések max. száma
230 Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIBARO Home Center Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIBARO Home Center Lite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIBARO Home Center Lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIBARO Home Center Lite.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ