Fibaro mágneses nyitásérzékelő sötétbarna

Termékkatalógus
Fibaro mágneses nyitásérzékelő sötétbarna
5 1 értékelés
Érzékelő - vezeték nélküli, 4 az 1-ben (hőmérséklet-érzékelő, bináris bemenet, parancsmodul, mágneses érintkező), egyszerű összeszerelés, Z-Wave, akkumulátor élettartama akár 2 év, Fibaro Home Center / Lite / Starter Kit-hez
Kód:  FIBR02h Termékszám:  FIB-FGK-107-ZW5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fibaro mágneses nyitásérzékelő sötétbarna


le
nyitásérzékelő
 

Mágneses érintkező

Észleli, hogy az ajtók vagy ablakok nyitva vagy csukva vannak-e. Nyitva hagyott ablak esetén az eszköz automatikusan kikapcsolja a fűtést vagy a légkondicionálót. A helyiségbe való belépéssel automatikusan felkapcsol a világítás. Így az érzékelő figyelmezteti, mielőtt elmenne, ha valahol elfelejtette volna becsukni az ajtót.

 
le
hőmérséklet-érzékelő
 

Hőmérséklet-érzékelő

A nyitásérzékelő csatlakoztatható DS18B20 hőmérséklet érzékelőhöz (külön forgalmazott). Összeállítása nagyon egyszerű: csupán csatlakoztatnia kell három kábelt, és rögzíteni azokat csavarokkal.

 
le
bináris bemenet
 

Bináris bemenet

E modul segítségével bármilyen szabadon választott funkció elindítható. Ha az érzékelőt egyszerű kapcsolóhoz csatlakoztatja, az a kapcsolón keresztül az összes többi berendezést képes vezérelni, másképpen fogalmazva:  csatlakoztathatja a nyomógombot bárhova kábelezés szükségessége nélkül!

 
le
A jelenet modul
 

Parancsmodul

Egyszerűen csak csatlakoztasson hagyományos kapcsolót a modulhoz, és indítsa el valamelyik beállított parancsot. Különböző számú gombnyomásokkal így egyszerre több eszközt vezérelhet.


A biztonságérzet érdekében

A mágneses érintkező könnyedén csatlakoztatható meglévő biztonsági rendszeréhez, vagy segítségével egyszerű riasztó állítható be. Így egyetlen ajtó vagy ablak sem nyílhat ki az Ön tudta nélkül.

 
le
Hogy érzi magát biztonságban
 

le
Csökkentse költségeit a minimumra
 

Csökkentse költségeit a minimumra

Kerülje el a helyiségek felesleges fűtéséért vagy hűtéséért fizetendő magas villanyszámlákat! A mágneses érintkező a hőmérséklet érzékelővel (külön forgalmazott) csatlakoztatva tovább bővíti az intelligens hőmérséklet szabályozás lehetőségeit.


Szerelje bárhova

Mivel az érzékelő a piacon jelenleg forgalmazott ilyen típusú berendezések közül a legkisebb méretű, így összeszerelése  nagyon egyszerű. Csak csomagolja ki, aktiválja és ragassza a kívánt helyre. Alacsony energiafogyasztásának köszönhetően akkumulátora akár két évig is kitart, illetve az eszköz megelőzésképpen figyelmeztet a lemerülésre.

 
le
Fel kell szerelni bárhol
 

le
Egyszerű telepítés és frissítés
 

Egyszerű telepítés és frissítés

Az érzékelő telepítése kevesebb, mint 3 percet vesz igénybe. Elég csupán megnyomni az üzemeltető gombot, és az alkalmazásban kiválasztani az "eszköz hozzáadása" lehetőséget. Ennyi az egész. A további frissítések automatikusan, vezeték nélkül érkeznek.

 

Paraméterek

Protokol
Z-Wave Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
Z-Wave Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fibaro mágneses nyitásérzékelő sötétbarna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fibaro magnetický kontakt tmavě hnědý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fibaro magnetický kontakt tmavohnedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fibaro Magnetkontakt dunkelbraun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fibaro Magnetkontakt dunkelbraun.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ