30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Fibaro mágneses nyitásérzékelő, fehér

Termékkatalógus
Fibaro mágneses nyitásérzékelő, fehér
5 1 értékelés
Érzékelő Vezeték nélküli, 4in1 (hőmérséklet-érzékelő, digitális bemenet, a jelenet modult, nyitásérzékelő), könnyű telepítés, Z-Wave, az akkumulátor élettartama akár 2 évig Fibaro Home Center / Lite / Starter Kit
Kód:  FIBR02 Termékszám:  FIB-FGK-101-ZW5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fibaro mágneses nyitásérzékelő, fehér


le
nyitásérzékelő

nyitásérzékelő

Határozza meg, hogy az ajtók vagy ablakok nyitva vagy zárva. Megnyit egy ablakot le a fűtés vagy a légkondicionáló. Belépő a szobába automatikusan kapcsolja be a lámpákat. Amikor kilép, tudod, hogy elfelejtette valahol közel.

le
hőmérséklet-érzékelő

hőmérséklet-érzékelő

Az érzékelők a nyílászárók is csatlakoztatható hőmérséklet érzékelő DS18B20 (külön megvásárolható). A telepítés nagyon egyszerű: csatlakoztassa három kábelt és rögzítse csavarokkal.

le
bináris bemenet

bináris bemenet

Ezzel a modullal lehet futtatni bármely funkciót. Miután csatlakozott az érzékelő, valamint egy közönséges kapcsoló vezérelheti keresztül más készülékekhez. Más szavakkal, adjunk hozzá egy gomb bárhol, anélkül, hogy szükség van a futtatni kábeleket.

le
A jelenet modul

A jelenet modul

Egyszerűen csatlakoztassa a kapcsolót a közös modul és fuss egy sor jelenetek. Különböző számú megnyomja akkor ellenőrzik több eszköz egyszerre.


Hogy érzi magát biztonságban

Mágneses névjegyek könnyen csatlakoztatható a meglévő riasztórendszer vagy használja azt, hogy saját egyszerű riasztást. Egy ajtó vagy ablak nyitva, így senki sem anélkül, hogy tudna róla.

le
Hogy érzi magát biztonságban

le
Csökkentse költségeit a minimumra

Csökkentse költségeit a minimumra

Elkerüljék a nagyobb kifizetések energia miatt felesleges fűtés vagy hűtés. Mágneses érintkezés kapcsán hőmérséklet érzékelő (külön beszerezhető) lehetőségeit bővíti az intelligens hőmérséklet-szabályozás.


Fel kell szerelni bárhol

Szerelése a modul nagyon könnyű, köszönhetően annak a ténynek, hogy ez a legkisebb elem ilyen típusú a piacon elérhető. Csomagolja ki a dobozt, aktiválja és ragasztó a helyén. Hála a kis fogyasztása az akkumulátor két évig fog tartani egyedül előre figyelmeztető teljesíteni.

le
Fel kell szerelni bárhol

le
Egyszerű telepítés és frissítés

Egyszerű telepítés és frissítés

Instalace senzoru zabere méně než 3 minuty. Csak nyomja meg a szerviz gombot és válassza az Eszköz hozzáadása. Ez minden. Későbbi frissítések mellett helyreállítja magát vezeték nélkül.

Paraméterek

Protokol
Z-Wave Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
Z-Wave Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fibaro mágneses nyitásérzékelő, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fibaro magnetický kontakt bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fibaro magnetický kontakt biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fibaro Magnetkontakt Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fibaro Magnetkontakt Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ