AP+ nový vizuál Shop roku

Fibaro 2 nyílászáró érzékelő - fekete

Termékkatalógus
Fibaro 2 nyílászáró érzékelő - fekete
Nyitásérzékelő - mágneses, Z-Wave/Z-Wave+, 128 bites, AES titkosítás, Plug and Play, beépített hőmérséklet érzékelő, ER14250 elem
Kód:  FIBR02hg3 Termékszám:  FGDW-002-3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fibaro 2 nyílászáró érzékelő - fekete

Aggódik otthona biztonsága miatt? Folyamatosan azon tűnődik, vajon minden rendben van-e távolléte alatt? Van egy jó hírünk. A Fibaro 2 multifunkciós mágneses érzékelő azonnal érzékel mindennemű aktivitást otthonában. A kifinomult ablak- és ajtó nyitásérzékelő vezeték nélküli Z-Wave technológiával kommunikál, és tökéletesen idomul a felhasználó igényeihez. A kapcsolat hatótávolsága belső térben 40 méter, külterületen 50 méter a terület beépítettségétől függően. A visszaéléseket és illetéktelen felhasználást 128 bites AES titkosítással védi ki.

A fekete Fibaro 2 érzékelő főbb jellemzői

  • A mágneses érzékelő kompatibilis minden Z-Wawe és Z-Wawe+ eszközzel
  • Elemmel működik, elemcsere 2 évente javasolt
  • A Plug & Play-nek köszönhetően nem kell megbontani az épület szerkezetét
  • Fekete kialakításának köszönhetően gyönyörűen illeszkedik a belső térbe
  • Az ablak- és ajtóérzékelő LED-del van felszerelve, amely a helyiségben való aktivitáshoz mérten világít
  • Akár 7 lehetőség a Fibaro 2 érzékelő használatára
  • Android és iOS mobileszközök támogatása

4 funkció kifinomult kombinációja

Bár a Fibaro 2 fekete mágneses érzékelő elsősorban az ablakok és ajtók helyzetének figyelemmel kísérését szolgálja, a tetőablakokat, külső biztonsági ajtókat, garázskapukat és biztonsági ajtókat is hatékonyan védi. Monitorozza a szobák hőmérsékletét, szükség esetén automatikusan vezérli a fűtést. Az AES titkosítás és a Z-Wawe/Z-Wawe+ széles körű felhasználást garantál, igény szerinti testreszabást teszt lehetővé. A kinti időjárásra és az épület benti hőmérsékletére figyelmeztető beállítások szintén rendelkezésére állnak.

Allítsa be a Fibaro 2 érzékelőt saját igényei szerint

Mivel a mágneses érzékelő folyamatosan csatlakozik a vezeték nélküli hálózathoz, mindig naprakész információkkal ellensúlyozza felhasználója feledékenységét. Egy lépcsőház biztonsági kapujához rögzítve például jelzi, ha a kapu rosszul csukódott, vagy hosszabb időre nyitva maradt. Ha elhagyja az épületet, telefonján vagy okosóráján értesíti a történésekről. Telepítse az időjárás funkciót és a Fibaro 2 érzékelő figyelmezteti, ha eső közeledik, és nyitva felejtette az ablakokat.

 

Paraméterek

Protokol
Z-Wave Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
Z-Wave Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fibaro 2 nyílászáró érzékelő - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fibaro Senzor na okna a dveře 2 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fibaro Senzor na okná a dvere 2 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fibaro Fenster- und Türsensor 2 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fibaro Fenster- und Türsensor 2 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ