Shop roku Shop roku

FIBARO Single Switch Apple HomeKit

Termékkatalógus
FIBARO Single Switch Apple HomeKit
4,8 28 értékelés
Smart Switch -
24 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  FIBR03n1 Termékszám:  FGBHS-213 Gyártó honlapja:
FIBARO Single Switch Apple HomeKit 24 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

FIBARO Single Switch Apple HomeKit

Egy eszköz, sokféle felhasználási lehetőség

A FIBARO Single Switch egy kulcsfontosságú elem az intelligens otthon kialakításában. Lehetővé teszi a fények, elektromos készülékek be- és kikapcsolását, illetve a konnektorok kikapcsolását. A teljesítménymérési funkciónak köszönhetően pontos információt nyújt az energiafogyasztásról.

Miniatűr méretek

A FIBARO modulok valóban miniatűrek, ezért minden probléma nélkül elférnek a legtöbb kapszulázott csatlakozóba és foglalatba. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikáció átlagos jeltartományt biztosít 14,5 m távolságban.

Egyszerű telepítés

Meg fogsz lepődni, hogy milyen egyszerű a FIBARO kapcsoló beállítása.Helyezd a modult a telepítődobozba, és csatlakoztasd egy meglévő hálózathoz. A miniatűr mérete lehetővé teszi a megfelelő helyre történő felszerelést. A beépített RGB dióda kiváló asszisztens a telepítéshez. Jelzi, hogy ha egy új Fibaro Single Switch-et adtak hozzá vagy távolítottak el a hálózatból. Jelzi a kalibrálást vagy a rendszer frissítését is.  

Apple technológiai támogatás

A FIBARO készülékek Z-Wave vezeték nélküli technológián alapulnak, lehetővé téve számukra, hogy egyedileg vagy csoportosan működjenek együtt és kommunikáljanak egymással. Emellett támogatják az Apple HomeKit rendszert, amely lehetővé teszi az otthoni automatizálás biztonságossá tételét az iPhone és iPad készülékekhez.

Mobilní aplikace

Mobil alkalmazások


A FIBARO mobil alkalmazás megkönnyíti a kapcsoló telepítését és beállítását. Ennek használatával a csatlakoztatott eszközök speciális beállítási és felügyeleti lehetőségei állnak rendelkezésre, például az energiafogyasztás felügyelete vagy az energiatakarékossági ütemtervek beállítása.

Távoli hozzáférés

Távoli hozzáférés

A FIBARO Single Switch kapcsolóként szolgálhat szinte minden eszközhöz, amely a foglalatba van csatlakoztatva. A mobilalkalmazás segítségével bekapcsolhatod a csatlakoztatott eszközöket, és figyelemmel kísérheted a forgalmat, még akkor is, ha több száz mérföldre vagy az otthonodtól

Hangutasítások támogatása

Az Apple támogatja az Apple hangtechnológiáját, a Siri-t, így egyszerűen vezérelheti a készüléket hangutasításokkal, anélkül, hogy fel kellene kelni a kanapé kényelméből vagy keresgélni kellene a mobiltelefonod. Az egyik parancs például elindítja a zenét, bekapcsolja a fényt vagy a a tévét.

Különböző típusú kapcsolókhoz alkalmas

A modul közvetlenül a csatlakozódobozba történő beszerelésének lehetősége miatt a készülék különböző típusú kapcsolókhoz univerzálisan használható. Ha a modul a világításkapcsoló belsejében van elhelyezve, lehetővé teszi egy világító áramkör vezérlését.

A lámpák automatikus be- és kikapcsolása

Az opcionális FIBARO modulokkal otthonod intelligens funkciókkal gazdagíthatod, hogy tovább növeld annak kényelmét. Például a mozgásérzékelő csatlakoztatása automatikusan bekapcsolja a fényeket, amikor a szobába lépsz. Más érzékelők megmutatják, ha szükségtelenül ég a lámpa egy másik szobában. Mindezt kényelmesen megnézheted egy mobileszközön, és kikapcsolhatja a világítást anélkül, hogy fel kellene állnod.

Monitoring spotřeby energie

Alacsonyabb villanyszámlák

A FIBARO Single Switch segítségével ellenőrizheted a háztartási készülékek által fogyasztott villamos energia mennyiségét. Így könnyedén megállapíthatod, ha valamelyik eszköz fölöslegesen növeli a villanyszámlád, és hatékonyabban használhatod a kedvezőbb éjszakai díjakat.

Bezdrátové aktualizace

Vezeték nélküli frissítés

A készülék frissítése egyszerű és vezeték nélküli, így nem kell kihúzni a modult a foglalatból vagy a kapcsolóból. Csak nyomj meg egy gombot a mobilalkalmazásban, és a modul firmware újra telepíti magát.

Paraméterek

Összehasonlít
Támogatott OS
iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
IFTTT Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
IFTTT Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Világítás Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Fény, Készülékek Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIBARO Single Switch Apple HomeKit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIBARO Single Switch Apple HomeKit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIBARO Single Switch Apple HomeKit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIBARO Single Switch Apple HomeKit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIBARO Single Switch Apple HomeKit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ