Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

FINISH PowerPowder Lemon 2× 2,5 kg

Termékkatalógus
FINISH PowerPowder Lemon 2× 2,5 kg
Mosogatószer - lehetővé teszi a változó adagolást, citrom illat - 3 049,50 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 219,80 Ft/1 kg
Kód:  MYC002s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FINISH PowerPowder Lemon 2× 2,5 kg

A két darabos Finish PowerPowder citrom illatú készlet tökéletesen előmossa és elmossa az edényeket, a mosogatógép pedig friss citrom illatú lesz. A Finish PowerPowder fő előnye a tökéletes tisztaság és a változó adagolás, így mindig felhasználhatja a szükséges mennyiséget. A porkonzisztencia lehetővé teszi a mosószer adagjának a tényleges igényekhez igazítását. Nemcsak környezetbarát, de a pénztárcádat is kíméli. 

A FINISH PowerPowder Citrom főbb jellemzői

  • 2 × 2,5 kg-os készlet FINISH PowerPowder citrom mosogatógép por
  • Adagolás változtatható a porkonzisztencia miatt
  • Tökéletes tisztaság és friss citrom illat
  • Gazdaságosan előnyös nagy csomag

Tökéletes tisztaság

Mint a többi Finish terméknél, a por legmagasabb minőségére támaszkodhatsz. Az edények megszabadulnak a szennyeződésektől, zsíroktól. A tökéletes ragyogás és a vízkő elleni védelem érdekében javasoljuk a Finish só és az öblítőszer használatát is.

Alkalmazás :
Egyszerűen öntsd az ajánlott mennyiségű port a mosogatógép gyártója által megadott adagolóba. Csukd be az adagolót, és válaszd ki a mosási programot. Javasoljuk továbbá só és öblítőszer hozzáadását.

Összetétel:
5%: dinátrium-karbonát, hidrogén-peroxiddal (2: 3) (oxigénfehérítő szerrel) keverve, foszfátok, nemionos felületaktív anyagok, foszfátok, polikarboxilátok, enzimek (proteáz - szubtilizin, amiláz) parfüm (limonén) Veszélyes anyagok: nátrium-karbonát, nátrium-karbonát , hidrogén-peroxiddal (2: 3) keverve


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Rendeltetés
Konyhába Kész!
Tömeg
5 kg Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Konyhába Kész!

Tömeg

Tömeg
5 kg Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FINISH PowerPowder Lemon 2× 2,5 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FINISH PowerPowder Citrón 2× 2,5 kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FINISH PowerPowder Citrón 2× 2,5 kg.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ