30 dnů na vrácení Shop roku

Firefly Car Pack Bluetooth adapter piros

Termékkatalógus
Firefly Car Pack Bluetooth adapter piros
5 3 értékelés
Bluetooth adapter - audio-jelátvitelhez, AUX kimenet - ideális autórádiókhoz vagy egyéb hangrendszerekhez, Bluetooth 4.0 vezeték nélküli csatlakozással, USB hosszabbító kábel 60 cm
Kód:  FIF002 Termékszám:  FBRCAR-RD
Firefly Car Pack Bluetooth adapter piros Megszűnt

Firefly Car Pack Bluetooth adapter piros

Tökéletesítse régi lejátszóját vezeték nélküli csatlakozással. A Firefly a világ legkisebb méretű vevőkészüléke Bluetooth csatlakozással, és 3,5 mm-es kimeneti átalakítóval. A Bluetooth funkció megszabadítja Önt a kábelektől. Többé nem lesz arra gondja, hogy kábelen keresztül csatlakoztassa a telefonját az autórádióhoz vagy olyan házimozi rendszerhez, amely nem rendelkezik vezeték nélküli csatlakozással.

Főbb tulajdonságok

  • Extrém kis méretű, vezeték nélküli vevőkészülék zenelejátszóhoz (a legkisebb a világon)
  • Egyszerű telepítés és vezérlés (tápellátás USB csatlakozással és AUX kimenet)
  • Kiváló hangminőség a szabadalmaztatott SRT technológiának köszönhetően
  • Csúcsminőségű kivitelezés (két alumínium anód csatlakozással ellátott ház, réz kábelezés, aranyozott érintkezők)
  • Akár két készülék is csatlakoztatható egy időben + memória akár 8 készülék csatlakoztatásának elmentésére

Csalóka külső

A készülék fő része egy USB csatlakozóra hasonlít, amely a tápellátást biztosítja. A csatlakozóban azonban egy kisméretű Bluetooth adapter és egy D/A átalakító van beépítve. Az USB csatlakoztatása után kösse össze AUX bemenetű lejátszóval vagy rádióval, párosítsa a Fireflyt-t az Ön telefonjával, és vezeték nélkül játszhat le zenét.

Nem csupán egy egyszerű Bluetooth

Hogy ne foglaljon sok helyet, a készülék nagyon kis méretekkel rendelkezik. Akár 2 telefont is csatlakoztathat egyidejűleg, amelyekről kitűnő hangminőségben játszhat le zenét. Nem csupán a standard MP3 kiterjesztést támogatja, hanem a közkedvelt AAC-t is, amely esetben a felszínre tör  a hangzás részletgazdagsága a nagy tömörítés mögül, és minimálisra csökken a torzítás. A Firefly megőrzi az eredeti hangminőséget a szabadalmaztatott „Sound Revitalization Technology” technológiának köszönhetően.

Műszaki adatok:

Bluetooth:
Verze v4.0

Támogatás:
A2DP v1.2, SPP
AAC, MP3 és SBD

Csomagolás:
Vezeték nélküli vevő zenelejátszókhoz
Hosszabbító kábel autórádió csatalakozáshoz
Dokumentáció

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Firefly Car Pack Bluetooth adapter piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Firefly Bluetooth Receiver Car Pack červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Firefly Bluetooth Receiver Car Pack červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Firefly Bluetooth Receiver Car Pack Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Firefly Bluetooth Receiver Car Pack Rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ