A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

FIRST AUSTRIA FA5126-7

Termékkatalógus
FIRST AUSTRIA FA5126-7
5 1 értékelés
Aszalógép - 5 lemez, lemezek átmérője: 27,5 cm, kézi vezérlés, hőmérséklet szabályozás, időzítő és automatikus kikapcsolás, 350 W teljesítmény
Kód:  FIASO670 Termékszám:  FA5126-7

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIRST AUSTRIA FA5126-7

Zöldség, gyümölcs, gomba, gyógynövény vagy hús, mindezzel gond nélkül megbirkózik a(z) FIRST AUSTRIA FA5126-7 gyümölcsaszaló. 350 W stabil teljesítményének köszönhetően kényelmesen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított gyümölcsöt. Ezen gyümölcsaszalónál örömet szerez az is, hogy 5 szitával rendelkezik, így nagyobb mennyiségű ételt tud kiszárítani egyszerre. Aszalással az élelem illatos, finom, illetve vitaminokban, ásványi anyagokban és tápértékekben gazdag marad. A(z) FIRST AUSTRIA FA5126-7 gyümölcsaszaló motorja a készülék oldalsó részében található, ennek köszönhetően a meleg levegő egyenletesen áramlik. Szükségtelen a szárító szitákat cserélgetni, illetve maga az egész szárítás is jobban ellenőrizhető.

A(z) FIRST AUSTRIA FA5126-7 gyümölcsaszaló alap tulajdonságai

  • Stabil teljesítménye 350 W
  • Sziták száma a csomagban: 5 darab
  • Funkciói: Hőmérséklet szabályozás, Időzítő és Automatikus kikapcsolás
  • A gyümölcsaszaló gép alakja: Szögletes
  • Motorja az oldalsó részén található
  • Egyszerű vezérlés

A(z) FIRST AUSTRIA FA5126-7 gyümölcsaszaló gép remek funkciói

A beépített időzítő segítségével egyszerűen megadhatod az aszalás időtartamát. A beállított szárítási idő lejárta után az időzítő jelzi, hogy itt az idő kivenni a szitákat, valamint kikapcsolni a gyümölcsaszalót. A gyümölcsaszaló automatikus kikapcsolás funkcióval bír, így a szárítás maximálisan kényelmes és biztonságos. Ezen ügyes gyümölcsaszaló hőmérséklet-szabályzóval is büszkélkedhet, amelynek köszönhetően a szárítás még egyszerűbb és hatékonyabb. Ez a funkció hasznodra lehet gyümölcs, zöldség és hús dehidratálásánál, mivel minden egyes élelmiszer más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Teljesítményfelvétel
350 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Teljesítményfelvétel
350 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Lemezek

Mennyiség
5 db Kész!
Lemez átmérője
27,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIRST AUSTRIA FA5126-7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIRST AUSTRIA FA5126-7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIRST AUSTRIA FA5126-7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIRST AUSTRIA FA5126-7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIRST AUSTRIA FA5126-7.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ