30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

First Austria FA5448-2

Termékkatalógus
First Austria FA5448-2
Vízadagoló - meleg italok és gyors ételek azonalli elkészítéséhez, Teljesítmény: 3000W, 4,5 literes térfogat, forró víz 5 másodpercig, 450-500 ml víz egy percen belül, on/off kapcsoló, kivehető csepegtető tál
Kód:  FIROH001 Termékszám:  FA5448-2

First Austria FA5448-2

A praktikus Ausztria FA5448-2 fűtőkészülék egy remek alternatíva az oly népszerű vízforralókra. Stabil helyét a háztartási eszközök piacán főleg az olyan országoknak köszönheti, ahol sokkal gyakrabban isznak olyan forró italokat, mint a kávé vagy a tea. Legfőbb előnye ennek a készülknek a hagyományos vízforralókkal szemben, hogy képes rendkívül gyorsan és energia takarékosan elkészíteni a forró vizet, így különösen hatékony megoldás nagyobb családok vagy irodák számára.

Megkülönbözteti a gyorsasága, amellyel a vízet felmelegíti, így azonnal készen áll a reggeli első bögre kávé elkészítésére. Bekapcsolás után átlagosan már 5 másodperc múlva forró vizet készíthetünk elő a kávénkhoz. A melegítés ideje lerövidül, ha fűtőkészülékbe meleg vízet öntünk és természetesen befolyásolja még a benne elhelyezett víz ménnyisége is. Ha a fűtőkészülék bekapcsolt állapotban van, akkor ezt jelzi egy világító lámpa a készüléken . Fogyasztása 3000 watt. A csepptálca kivehető, így jelentősen megkönnyíti a tisztítását és karbantartását. Található rajta egy praktikus kézi adagoló is, amellyel bármilyen bögrét egyszerűen feltölthetünk forró vízzel.

Legfontosabb jellemzők

  • Térfogat: 4,5 liter
  • Melegvíz 5 másodpercig
  • Kézi adagoló
  • Elektromos automata szivattyú
  • Biztonsági termosztát
  • Méretek: 30 × 29 × 22 cm
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: First Austria FA5448-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si First Austria FA5448-2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si First Austria FA5448-2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Erstes Österreich FA5448-2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Erstes Österreich FA5448-2.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ