Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

FIRST FA5633-2BU

Termékkatalógus
FIRST FA5633-2BU
Vasaló - vezeték nélküli, gőzölős, speciális kerámia vasalótalppal, gőzszabályozás, függőleges gőzölés, hőmérséklet beállítás, egyenletes gőzkibocsátás, csepegésgátló Anti-drip funkció, öntisztító funkció, vízkövesedést gátló Anti-calc védelem, átlátszó víztartály a vízmennyiség ellenőrzéséért, működést jelző fény, túlmelegedés elleni védelem, 2200 W, fehér-kék színben
Kód:  FIRSZ320 Termékszám:  FA5633-2BU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIRST FA5633-2BU

A(z) FIRST FA5633-2BU Vasaló elsőosztályú társ kényelmes vasaláshoz. A nagyobb mennyiségű vasalnivaló sem jelent problémát. 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegszik és használatra kész. Minőségi és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalppal rendelkezik, amely remek selyem ruhák vasalásához. 25 g/min gőznyomással egyszerűen kivasalhatod a szokásos anyagokat. Amennyiben állandóan szúrják a szemed a gyűrődések, értékelni fogod 150 g/min gőzlövet funkcióját. A gőzlövet vertikális gőzölésre is használható, például a ruhák gyűrődéseinek eltávolításánál. A vasaló ideális nagyobb mennyiségű öltözet vasalásához, ugyanis 240 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. A maximális kényelem érdekében a(z) FIRST FA5633-2BU vezeték nélküli, tehát nem fog többet zavarni a vezeték.

A(z) FIRST FA5633-2BU vasaló alap funkciói

  • Tartós és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalp
  • 25 g/min gőznyomás
  • 150 g/min gőzlövet funkció
  • Vezeték nélküli
  • A vízkőmentesítő rendszer lehetővé teszi a csapvíz használatát

A(z) FIRST FA5633-2BU vasaló funkciói

A vasaló fontos előnye a vízkőmentesítő rendszer, amelynek köszönhetően nem szükséges a demineralizált víz, elég közönséges csapvízzel feltölteni. Az Anti-drip rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a kényes textíliákat, anélkül, hogy vízcsepegés okozta foltok képződnének a ruhán. A vasalótalp nagyon egyszerűen karbantartható, mivel öntisztító rendszere megakadályozza a szennyeződések tapadását a talphoz. Az automata kikapcsolás kikapcsolja a(z) FIRST FA5633-2BU vasalót, amennyiben hosszabb ideig tétlenül áll.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Csatlakozás
Vezeték nélküli Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Csatlakozás
Vezeték nélküli Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 200 W Kész!
Gőzkibocsátás
25 g/perc Kész!
Gőzlövet
150 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Fehér, Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIRST FA5633-2BU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIRST FA5633-2BU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIRST FA5633-2BU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIRST FA5633-2BU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIRST FA5633-2BU.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ