AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

FIRST FA5633-2GN

Termékkatalógus
FIRST FA5633-2GN
5 5 értékelés
Vasaló - gőzölős, teljesítmény: 2200 W, függőleges gőzölés, vízkőtelenítés, öntisztítás, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), vezeték nélküli és biztonsági lekapcsolás, 240 ml-es tartály, gőzteljesítmény: 25 g/perc, gőzlövet: 150 g/perc, kerámia vasalótalp, fehér és zöld
Kód:  FIRSZ351 Termékszám:  FA5633-2GN

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIRST FA5633-2GN

A(z) FIRST FA5633-2GN Vasaló optimális eszköz kényelmes vasaláshoz. A nagyobb halom vasalnivaló sem jelent problémát. 2200 W teljesítményével pillanatokon belül felmelegszik és készen áll a vasalásra. Tartós és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalppal rendelkezik, amely nagyszerű vékony szövetek vasalásához. 25 g/perc gőznyomással egyszerűen kivasalhatod a hagyományos textíliákat. Amennyiben egyfolytában szúrják a szemed a csúnya gyűrődések, becsülni fogod 150 g/perc gőzlövet funkcióját. A gőzlövet függőleges gőzölésre is használható, például a ruhák gyűrődéseinek eltávolításánál. A vasaló kitűnő nagyobb mennyiségű öltözet vasalásához, ugyanis 240 ml tartálya nem igényli a gyakori újratöltést. A maximális kényelem érdekében a(z) FIRST FA5633-2GN vezeték nélküli, tehát nem fog többet bosszantani a vezeték.

A(z) FIRST FA5633-2GN vasaló alap jellemzői

  • Tartós és tökéletes siklást biztosító kerámia vasalótalp
  • 25 g/perc gőznyomás
  • 150 g/perc gőzlövet funkció
  • Vezeték nélküli
  • A vízkőmentesítő lehetővé teszi a csapvíz használatát

A(z) FIRST FA5633-2GN vasaló tökéletes funkciói

A vasaló fontos előnye a vízkőmentesítő, amelynek köszönhetően nem szükséges a demineralizált víz, elég csapvízzel feltölteni. Az Anti-drip rendszer segítségével alacsony hőmérsékleten vasalhatod a lágy textíliákat, anélkül, hogy cseppfoltok keletkeznének a textílián. A vasalótalp viszonylag könnyen tisztítható, mivel öntisztító tulajdonsága megakadályozza a szennyeződések tapadását a talphoz. A biztonsági automatikus kikapcsolás kikapcsolja a(z) FIRST FA5633-2GN vasalót, amennyiben hosszabb ideig nincs használva.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Csatlakozás
Vezeték nélküli Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Csatlakozás
Vezeték nélküli Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 200 W Kész!
Gőzkibocsátás
25 g/perc Kész!
Gőzlövet
150 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Fehér, Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIRST FA5633-2GN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIRST FA5633-2GN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIRST FA5633-2GN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIRST FA5633-2GN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIRST FA5633-2GN.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ