30 dnů na vrácení LEGO v APP pro AP+

Fisher-Price - Babajátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Mattel
(52)
Alsó korhatár
0 éves kortól
3 éves kortól
-

A Fisher Price babajátékok és eszközök jól ismert gyártója olyan innovatív, biztonságos termékeket kínál, amelyek a játékon keresztül elősegítik a fejlődést és a tanulást. A puha játékoktól és építőkockáktól kezdve a tökéletes kiegészítőkig. A Fisher Price babajátékok esetében a hangsúlyt a szórakozás és a nevelési érték kombinációjára helyezték. Engedd magad inspirálni a játékok széles választékával, amelyek fejlesztik a gyermekek motorikus készségeit, képzelőerőjét és szociális interakcióit. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvasson tovább tanácsokért.

Tovább

Mit kínálnak a Fisher Price babajátékok?

A Fisher Price babajátékok illetve babafelszerelések népszerű gyártója olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek a gyermekek fejlődését már kisgyermekkortól kezdve támogatják. Ezeket úgy hozták létre, hogy biztonságos és ösztönző környezetet biztosítsanak a gyermekek számára a növekedéshez és a tanuláshoz. A Fisher Price babajátékok megértik a gyermekek és a szülők igényeit, és arra törekszenek, hogy olyan termékeket biztosítsanak, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem az egészséges fejlődést és a tanulást is elősegítik. Az eszközök és játékok széles választékával a Fisher Price babajátékok segítségével végig kísérheted a gyermekeidet életük legkorábbi szakaszain, és segíthetsz formálni a jövőjüket.


Fisher Price babajáték

Varázsolj minden pillanatot felejthetetlen élménnyé az innovatív Fisher Price babajátékok segítségével

A Fisher Price babajáték kiváló minőségű, nem mérgező anyagokból készül, amelyeket gondosan, a gyermekek egészségét és biztonságát szem előtt tartva választottak ki. Különösen olyan műanyagokat és szöveteket használnak, amelyek megfelelnek az összes vonatkozó biztonsági előírásnak, és ellenállnak a kopásnak.

A gyerekek élvezni fogják a Fisher Price babajáték használatát

A Fisher Price babajátékok babajátékok a gyermekek nevelését, motoros fejlődését, zenei készségeit és szociális készségeit célozzák meg. Az oktatójátékok játékosan tanítják meg a gyerekeknek az olyan alapfogalmakat, mint a számok és a betűk, ami elősegíti a kognitív fejlődést. Az építőkockák és a kirakók erősítik a motoros készségeket és a koordinációt, míg az olyan hangszerek, mint a xilofon és a dob, fejlesztik a ritmusérzéket és a halláskészséget. Az olyan szerepjátékok, mint a konyhasarok és az orvoskészletek ösztönzik a képzeletet és a szociális interakciót. A Fisher Price babajáték tehát olyan eszközök széles választékát kínálja, amelyek egyszerre szórakoztatóak és tanulságosak, ráadásul támogatják a gyermek általános fejlődését. Ezek közül melyik fogja a te gyermekeidet is lázba hozni?

Interaktív Fisher Price babajátékok

Interaktív Fisher Price babajátékok úgy vannak kialakítva, hogy stimulálják a gyermekek érzékeit, és aktív részvételre ösztönzik őket. Ezek a játékok jellemzően olyan elemeket tartalmaznak, mint a fények, hangok és mozgó alkatrészek, amelyek reagálnak a gyermek cselekvéseire, így ösztönözve a motoros készségek és a képzelőerő fejlődését. A technológiai újításoknak köszönhetően ezek a játékok képesek a gyermek életkorához és fejlődési szintjéhez igazodó, személyre szabott tanulást és szórakozást nyújtani.

Fejlesztő Fisher Price babajátékok: játék, felfedezés és örömteli tanulás

A készségfejlesztő Fisher-Price babajátékok kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy támogassák az olyan kulcsfontosságú fejlődési területeket, mint a finommotorika, a nyelv, a logikus gondolkodás és a szociális készségek. Ezek a játékok különféle tevékenységekkel ösztönzik a gyermekeket a problémamegoldásra, kísérletezésre és felfedezésre.

i

A Fisher Price babajátékok minden játékot feldobnak

Az építőkockáktól kezdve az oktatási panelekig a Fisher Price fejlesztő és interaktív játékok szórakoztató módon segítik a gyermekeket a fejlődési mérföldkövek elérésében. A Fisher Price asztal például egy interaktív játék, amely számos beépített tevékenységgel rendelkezik, amelyekkel a gyermekek megtanulhatják az alapvető számokat, betűket, színeket és formákat. A masszív szerkezet és a színes kialakítás vonzza a gyermekek figyelmét, és serkenti természetes kíváncsiságukat. A Fisher Price asztal tehát sokoldalú szórakozást és oktatást kínál.

Fisher Price plüssfigurák: egy puha barát minden gyermek kalandjához

A Fisher Price plüssök úgy lettek megtervezve, hogy minden korosztály számára kényelmet és biztonságot nyújtsanak. Ezek a plüssállatok gyakran a gyermekek első játszótársaiként szolgálnak, ösztönzik az érzelmi kötődést, és a szociális és érzelmi készségek fejlesztésének eszközei lehetnek. A plüssállatok olyan tanulási elemeket is tartalmazhatnak, mint a hangok, dalok vagy textúrák, amelyek serkentik az érzékszervi érzékelést és hozzájárulnak a gyermek általános fejlődéséhez.


Fisher Price lajhár
Interaktív lajhár

Fisher Price telefon
Húzható telefon

Fisher Price vidra
Vidra

A Fisher Price beszélő kutya sok gyermek kedvenc barátja. Az interaktív kutya szórakoztató dalokon és mondókákon keresztül tanítja meg a gyerekeknek a betűket, számokat, színeket és más alapfogalmakat. Puha teste és barátságos arckifejezése tökéletes társsá teszi a kutyát a világ felfedezéséhez.

Fisher Price babajátékok következő állomása a babafelszerelések között

A Fisher Price babakellékek úgy lettek megtervezve, hogy elősegítsék a kicsik pihentető alvását, kényelmét és motoros fejlődését. A kiságy feletti körhinta és a kivetítő szelíd dallamokkal és fényvetítésekkel stimulálja a baba érzékeit, nyugtató légkört teremtve. Az ergonomikusan kialakított nyugágyak és hinták kényelmet és biztonságot nyújtanak a babáknak a különböző rezgésszinteknek és dallamoknak köszönhetően. Azok számára, akik már kezdenek érdeklődést mutatni a mozgás iránt, járókák és ugráló trapézok állnak rendelkezésre, amelyek nemcsak a motoros fejlődést ösztönzik, hanem erősítik a járáshoz szükséges izmokat is, és felkészítik a gyermekeket az első lépésekre. Mely kiegészítők a legnépszerűbbek?

  • A kiságy fölé helyezhető Fisher Price körforgó a baba feje fölött forgó színes figurákkal és lágy zenével varázslatos kiegészítője minden gyerekszobának. A körforgó a vizuális stimulációra ösztönöz, és egyes modellek fényeffektusokkal is rendelkeznek, amelyek tovább fokozzák a varázslatos hangulatot.
  • A Fisher Price hinta tökéletes hely a kicsik számára a pihenésre és szórakozásra. A biztonságos övekkel, a kényelmes üléssel és a különböző hintázási módokkal segít megnyugtatni és szórakoztatni a gyermekeket. Egyes hinták beépített dallamokat és a természet hangjait is tartalmazzák, hogy fokozzák a nyugtató hatást.

Fisher Price tartozékok kiválasztása életkor szerint

A Fisher Price babajátékok és kiegészítőket úgy tervezték, hogy már az élet első napjaitól kezdve elkísérjék a babákat. A 0 és 3 év közötti kicsik számára a Fisher Price babajátékok széles választékát kínálja, amelyeket kifejezetten a biztonság, az érzékszervi stimuláció és a fejlődési mérföldkövek támogatásának szem előtt tartásával terveztek, hogy minden életkorban biztosítsák a gyermekek egészséges fejlődését. A termékválaszték lehetővé teszi a szülők számára, hogy a gyermekeik egyéni igényeinek és érdeklődésének leginkább megfelelő játékokat válasszanak.


Fisher Price babajátékok - körforgó
Körforgó

Fisher Price babajátékok - pingvin
Zenélő pingvin

Fisher Price babajátékok - beszélő kutya HU
Beszélő kutya

i

Fisher Price babajátékok és tartozékok a kicsiknek 6 hónapos korig

0-6 hónapos kor között a babák elkezdenek érdeklődni az őket körülvevő világ iránt, ezért a Fisher Price olyan játékokat kínál, amelyek célja az alapvető érzékszervek, a látás, a hallás és a tapintás stimulálása. A kiságyak feletti színes körhinták, plüssjátékok és csörgők hozzájárulnak az alapvető érzékszervi és motoros készségek fejlődéséhez, és segítenek nyugtató és stimuláló környezetet teremteni a kicsik számára.

Folytasd a Fisher Price babajátékok 6m+ termékcsaláddal

Ahogy a babák elérik a 6-12 hónapos kort, és új készségeket tanulnak, mint például az ülés és a kúszás, használd a Fisher Price 6m+ játékokat e tevékenységek ösztönzésére és fejlesztésére. Az oktatójátékok alapvető fogalmakat tanítanak, a zenei játékok a zenei érzékelést és a ritmikai készségek fejlődését ösztönzik, míg a mozgásfejlesztő játékok, mint például a járókák és az ugrálóvárak a fizikai fejlődést segítik elő. Az összes termék az egészség, az oktatási érték és a szórakozás szem előtt tartásával készült, így a Fisher Price termékek ideális társak a gyermekek növekedésének és fejlődésének támogatásához.

A Fisher Price babajátékok segítségével támogathatod az 1-2 éves korú gyermekeket

Az 1-2 éves kisgyermekek számára, akik ebben a korban kezdenek nagyobb érdeklődést mutatni az őket körülvevő világ felfedezése iránt, a Fisher Price olyan játékokat kínál, amelyek ösztönzik a járást, az egyensúlyozást és a finommotoros készségeket. Ide tartoznak a járókák, a nagyméretű építőkockák, az egyszerű kirakók, valamint a toló- és húzójátékok. Ezek a játékok nemcsak a fizikai készségek fejlesztését segítik, hanem a kreativitást és a képzelőerőt is ösztönzik.

A Fisher Price Linkimals interaktív játékok sorozata, amelyeket úgy terveztek, hogy kommunikáljanak egymással, és szinkronizált fény- és hanghatásokat kínálnak. Minden egyes állatfigura egyedi oktatási tartalmat nyújt, mint például számok, színek és dalok.

A Fisher Price babajátékok akár 3 éves korig használhatóak

Az idősebb 2-3 éves kisgyermekek már képesek összetettebb játékra. A Fisher Price ezért olyan játékokkal áll elő, amelyek serkentik a kognitív készségeket és a szociális interakciót. Ide tartoznak a szerepjátékra alkalmas játékok - leggyakrabban konyhai készletek, gyakori háztartási eszközök, járművek és figurák. Ezek a játékok nemcsak a szociális készségeket és az együttműködést segítik elő, hanem segítenek a gyermekeknek megérteni az őket körülvevő világot.

i

Mit mondanak a Fisher Price babajátékok használatáról az emberek?

Azon gondolkodsz, hogy mely Fisher Price termékek a legjobbak és legnépszerűbbek? A Fisher Price babajátékok vélemények és tesztek alapján oldal segít neked kiválasztani a megfelelő darabot a gyermeked számára. Szerezz ihletet, és válaszd ki a legjobbat a babád számára.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Babaágy - konstrukció anyaga fém, közepesen kemény matrac a csomag része, ovális, összecsukható, mérete 91,4 × 89,2 cm (Ma×Sz), szürke kivitel, terhelhetősége 9 kg
63 490 Ft

2.
Vonat - anyaga műanyag és fém, vezérlőgombok a játékon, elektromos, 2 AAA/LR03 elem (nincs mellékelve), mérete 4,5 × 26 × 14,5 cm (Mé×Sz×Ma), tömege 0,15 kg, ajánlott 3 éves kortól
-10 %
6 990 Ft
6 290 Ft

3.
Fisher-Price rágóka - vidra Szállításra kész 2 db
Baba rágóka - műanyag, csörgővel, ajánlott 3 hónapos kortól
5 890 Ft

52 termék
5,0
Fisher-Price Thomas a gőzmozdony motoros gőzmozdony
Vonat - anyaga műanyag és fém, vezérlőgombok a játékon, elektromos, 2 AAA/LR03 elem (nincs mellékelve), mérete 4,5 × 26 × 14,5 cm (Mé×Sz×Ma), tömege 0,15 kg, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -10 %
6 290 Ft 6 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05422
4,7 33×
Fisher-Price Első formabedobóm
Kirakós játék - formaberakó doboz, beltéri, geometriai alakzatok motívum, anyaga műanyag,
Leárazás -20 %
5 290 Ft 6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAjd0313
5,0
Fisher-Price kutyusos járássegítő
Járássegítő - gyerekeknek, aktív, műanyag, ajánlott 6 hónapos kortól, 2 az 1-ben, fényeffektek, hangeffektek, interaktív panel és játékok a csomag része, 3 AA elem (mellékelve), többszínű
Leárazás -8 %
20 390 Ft 22 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15100
4,5
Fisher-Price rágóka - vidra
Baba rágóka - műanyag, csörgővel, ajánlott 3 hónapos kortól
5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05345
5,0
Fisher Price megfordítható járókeret Steady Speed™ CZ/SK/EN/HU/PL
Járássegítő - gyerekeknek, aktív, műanyag, ajánlott 6 hónapos kortól, 2 az 1-ben, fényeffektek, hangeffektek, interaktív panel és kormánykerék a csomag része, mérete 36,2 × 14 × 48,3 cm (Ma×Sz×Mé), 3 AA elem (nincs mellékelve), többszínű
19 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36273
5,0 11×
Fisher Price - Állatkás torony
Toronyépítő - anyaga műanyag, ajánlott 6 hónapos kortól
Leárazás -12 %
5 090 Ft 5 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa6671
Fisher-Price Soothing View™ Babaágy vetítéssel Gwd36
Babaágy - konstrukció anyaga fém, közepesen kemény matrac a csomag része, ovális, összecsukható, mérete 91,4 × 89,2 cm (Ma×Sz), szürke kivitel, terhelhetősége 9 kg
63 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HRAbz29841
4,4
Fisher-Price húzható telefon
Húzós játék - műanyag, hanggal, zsinóros és éles szélek nélkül, telefon, ajánlott 1 éves kortól, mérete 11 × 17 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), 1 darab a csomagban
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif0627
4,8
Fisher-Price Eco gyűrűpiramis
Karika toronyépítő - különböző alakú, 5 gyűrű és talpazat a csomag része, többszínű, ajánlott 6 hónapos kortól
Leárazás -12 %
5 190 Ft 5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15097
5,0
Fisher-Price Thomas a gőzmozdony készlet húzható fém gőzmozdony
Vonat - anyaga fém, ajánlott 3 éves kortól - 1 db a csomagban, az egyes termékváltozatok közül nem lehetséges választani
8 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05420
5,0
Fisher-Price Szivárványos süni
Plüss - sündisznó, magassága 15 cm, ajánlott Újszülött kortól
6 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz29848
Fisher-Price Little People
Játékrepülő - alkalmas 1 éves kortól
17 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15102
5,0
Fisher-Price óriás karikák rúdon
Karika toronyépítő - 6 gyűrű és talpazat a csomag része, mérete 40 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), kék és sárga színben, ajánlott 1 éves kortól
Leárazás -3 %
12 590 Ft 12 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAb1670
Fisher-price Pocakpárna Kutyus
Játszószőnyeg - babáknak, rágókával, labdák, tükör, szobába, hangeffektek, mosógépben mosható, állatkák motívum, méretek 29,2 × 43,2 cm (Sz×Mé)
18 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05347
Fisher-Price Thomas a gőzmozdony motoros gőzmozdony történettel
Vonat - anyaga műanyag és fém, ajánlott 3 éves kortól - 1 db a csomagban, az egyes termékváltozatok közül nem lehetséges választani
9 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05424
5,0
Fisher-Price Integető és billegő pingvin
Plüss - pingvin, mozgó és hangeffektet kiadó ajánlott Újszülött kortól, 4 AA (LR6) elem (mellékelve)
19 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2798
5,0
Fisher-Price körhinta és alvóka Calming Clouds™
Körforgó - gyerek, elemes, 3 AA elem (nem a csomag része), ajánlott újszülött kortól
13 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HRAbz15088
Fisher-Price Kutyusos tanuló játéktábla
Interaktív játék - ajánlott 9 hónapos kortól
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2797
Fisher-Price Felhúzható integető pingvin
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - plüss - klipes rögzítés - felhúzható - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - mérete 30,5 × 17,8 cm (Ma×Sz)
10 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2800
5,0
Fisher-Price Soft zongora tükörrel
Zenélő játék - ajánlott újszülött kortól
22 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2802
Thomas és barátai daru Carly
Vonat - anyaga fém, kézi irányítású, mechanikus - 1 db a csomagban
4 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05418c
Mattel Thomas és barátai fém mozgdonnyal és vagonnal
Vonat - anyaga fém, kézi irányítású, mechanikus - 1 db a csomagban
4 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05418a
Fisher-Price Little People Kisautó
Játék autó - 1 éves kortól ajánlott, 8,8 cm hosszú
7 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3002
5,0
Fisher-price Puha leporelló dzsungel állatokkal
Leporelló - ajánlott újszülött kortól
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05349

Fisher-Price - Babajátékok

Fisher-Price - Babajátékok

A Fisher-Price - Babajátékok kategóriában összesen 52 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fisher-Price - Babajátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fisher-Price - Babajátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fisher-Price - Babajátékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ