A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

FitBit Charge 2 Aktivitásmérő - kékeszöld/ezüst, "L" méret

Termékkatalógus
FitBit Charge 2 Aktivitásmérő - kékeszöld/ezüst, "L" méret
4,6 160 értékelés
Okoskarkötő - Vezeték nélküli napi és sporttevékenység monitorozás (sport mód, Cardio Fitness Level, légzésgyakorlat funkció, okostelefon kompatibilitás, beépített GPS, pulzusmérés, bejövő hívások és sms-ek fogadása, naptár, lépésszámlálás, távolságmérés, elégetett kalóriák mérése, alvási ciklus mérése, időjelzés, ébresztő funkció, Blutetooth 4.0, cserélhető szíj, OLED érintőkijelző, 5 napos töltöttség, Android/iOS/Windows-kompatibilitás)
49 970 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  FTB003b6 Termékszám:  FB407STEL-EU
FitBit Charge 2 Aktivitásmérő - kékeszöld/ezüst, "L" méret 49 970 Ft Felbontott raktáron

FitBit Charge 2 Aktivitásmérő - kékeszöld/ezüst, "L" méret

FitBit Charge 2 Aktivitásmérő - kékeszöld/ezüst, "L" méret egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Letisztult, karcsú design

A Fitbit Charge 2 egy lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkező karkötő, amely a következő szintre emeli aktív és szabadidős életmódodat. A mobilos alkalmazásokkal való együttműködésnek hála ez a kütyü páratlan mentorod, edződ és társad lehet a sporttevékenységeid során, valamint segítséget nyújt a napi teendőid megszervezésében. Minderre és még sok minden másra is lehetőséged van az új, praktikus és divatos Fitbit karkötővel, amely többféle színben kapható, hogy mindenki megtalálja a kedvére való darabot.

Nagy méret - Szíj: 14-17 cm.

le
Neocenitelný pomocník

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


le
Praktická aplikace

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Valós idejű adatok

A Charge 2 modell nyilvánvaló előnye, hogy edzéseid során is valós idejű adatokkal szolgál és a Fitbit tökéletesítésének hála folyamatos pulzusmérést biztosít. Használatával tehát mindig elegendő mennyiségű adat és információ áll majd rendelkezésedre edzési szokásaid és életmódod optimalizálásához. Használd ki a Cardio Fitness Level funkció nyújtotta lehetőségeket, amelynek segítségével jobban átláthatod fittségi szintedet.

Ezen kívül a Fitbit több fontos adat mérésére is képes: számolja a lépéseidet és az általad megtett távolságot, megmutatja, mennyi kalóriát égettél el és további adatokkal szolgál a napi teendőidre vonatkozóan. Társad lesz az aktív tevékenységeid során és gondoskodik róla, hogy semmit se hagyj ki.


Emeld edzéseidet a következő szintre

Az aktivitásmérőket kínáló cégek listája igen hosszú, ám a sport módnak hála a Fitbit kiemelkedik versenytársai közül: tevékenységeidről sokkal pontosabb és részletesebb információt ad. A Fitbit ugyanis nem csak számokra és grafikonokra korlátozódik, hanem a beépített GPS-nek hála utólag megtekintheted a térképen, hogy pontosan merre és mennyit futottál.

Mindenki tudja, hogy a megfelelő pihenés elengedhetetlen a kiegyensúlyozott élethez. A Fitbit ebben is remek segítőd lehet, ugyanis képes arra, hogy felmérje pontos alvási ciklusodat, s a valós idejű adatok alapján kiszámolja, hogy optimális esetben mennyi alvásra van szükséged. Az ébresztő funkció figyelembe veszi alvási ciklusodat és a számodra legmegfelelőbb időben, halk rezgéssel ébreszt. A karkötő továbbá a légzésedet is figyeli, amelynek köszönhetően mindig tudni fogod, mikor van szükséged egy kis pihenésre az egészséged megőrzése érdekében.

le
Sportovní módy

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


le
OLED displej

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

SMS-ek és értesítések

A mindennapok során sms-eket és hívásokat fogadhatsz a folyamatos kapcsolattartás érdekében, amelyben a nagyméretű, monokróm, minden értesítést megjelenítő, interaktív OLED kijelző lesz a partnered. Kijelződ megjelenését akár személyre is szabhatod.

A Fitbit által összegyűjtött adatokat könnyűszerrel feltöltheted a számítógépedre vagy a telefonodra. A karkötő kompatibilis Androiddal, iOS-sel és Windows-sal, valamint 6 méteres hatótávolságig Bluetooth kapcsolatra is van lehetőség. Az akkumulátor egyetlen töltéssel akár 5 napig is bírja. Az eszköz szíja vízálló és izzadságtaszító, és problémamentesen működik -10 °C és 45°C között.

Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS, Windows Phone Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Üveg
Műanyag Kész!

Rendeltetés

Típus
Uniszex Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS, Windows Phone Kész!

Kijelző

Üveg
Műanyag Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
50 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!
Szenzorok és hardver
Rezgés Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Emelt padló Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FitBit Charge 2 Aktivitásmérő - kékeszöld/ezüst, "L" méret
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ