30 dnů na vrácení Shop roku

Fitbit Charge 2 Large Lavender Rose Gold

Termékkatalógus
Fitbit Charge 2 Large Lavender Rose Gold
4,6 160 értékelés
Okoskarkötő - Pulzusszám közvetlen mérése (csukló); Lépésszámláló, Megtett emeletek mérése, Elégetett kalóriák kiszámítása, Távolságmérés; Kompatibilitás: iOS, Android, Windows Phone; Porálló és ellenáll a megnövekedett nedvességtartalomnak (eső); Magasságmérő
Kód:  FTB003b2 Termékszám:  FB407RGLVL-EU

Fitbit Charge 2 Large Lavender Rose Gold

Sokoldalú társ

A Fitbit Charge 2 fitneszkarkötő funkciók lenyűgöző tárházával teszi teljesebbé aktív életmódodat, és páratlan módon segít ellazulni. A mobilalkalmazással párosítva verhetetlen edző és társ a sport és az edzés közben. Ugyanakkor segít abban, hogy a külvilág számára elérhető maradj, és segít megszervezni a napodat. Számos hasznos funkciójának köszönhetően kiváló társad lesz, és még divatos kiegészítőként is használhatod. Ezt igazolja az is, hogy szíjak széles választéka áll rendelkezésedre, de luxus óraszíjak közül is választhatsz.

L méret  - Szíj mérete 16,5-20,6 cm.

le
Pomůže při sportu i jindy

le
Užitečná aplikace

Statisztikák

A karkötő alapvető és nyilvánvaló előnye az, hogy számos funkcióval segíti edzésedet és napi tevékenységedet. A folyamatos pulzusmérés a Fitbit karkötők jellemzője, ezt a funkciót tökélyre vitték. Ennek hála elegendő adatot gyűjt életstílusodhoz, főként a Cardio Fitness Level funkcióhoz kapcsolódóan. 

Természetesen további fontos statisztikákat is elérhetsz. Nem gond, ha a lépéseket akarod számlálni, a megtett távolságot kell mérni, vagy az elégetett kalóriákra vagy kíváncsi, esetleg egyéb statisztikai adatokat szeretnél megtudni. A karkötő elősegíti azt, hogy egészséges életmódot élj, figyelmeztet, ha ideje felállni és megmozdulni. 


Sport és alvás

A fitneszkarkötő funkcióinak listája figyelemreméltóan hosszú. A sport üzemmódban még pontosabb és részletesebb adatokat gyűjt az edzés jellemzői alapján. A karkötő nem csupán számok és grafikonok megjelenítésére képes. Egy okostelefon és a GPS segítségével élőben láthatod a futásod útvonalát a térképen.

A pihenés is fontos, ezért a karkötőben alvás üzemmód is van. A begyűjtött adatok alapján kiszámolja az optimális alvásidőt. Az ébresztő gyengéden ébreszt, halkan vibrál. Ha napközben pihennél vagy lazítanál, akkor 
ott a légzésgyakorlat funkció. A karkötő használatával nagy lépést teszel egészséged érdekében.

le
Sportovní režimy

le
OLED displej

SMS és értesítések

A munkanap folyamán a karkötőn tekintheted meg az SMS-eket, vagy a bejövő hívások értesítéseit, ezért folyamatosan elérhető maradsz. A nagy méretű fekete-fehér interaktív OLED kijelzőn jól látszanak az egyszerű értesítések és az emlékeztetők. A karkötő a pontos időt is kijelzi, ennek megjelenését is személyre szabhatod.

Az adatok feldolgozása összetett alkalmazásokban történik az okostelefonon és a számítógépen is. A karkötő kompatibilis az Android, iOS és Windows operációs rendszerekkel, és Bluetooth-tal csatlakozik akár 6 méter távolságból is. Az akkumulátor üzemideje egyetlen töltéssel akár 5 nap is lehet, a kényelmet fokozza az, hogy ellenáll az izzadságnak és az esőnek. Ideális üzemi hőmérséklete  -10 és 45 °C között van.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz, Séta Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS, Windows Phone Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS, Windows Phone Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Szögletes Kész!
Üveg
Műanyag Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
50 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!
Szenzorok és hardver
Rezgés Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Fitnesz, Séta Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Emelt padló Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Felület nyelve
Angol Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
144 óra (6 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fitbit Charge 2 Large Lavender Rose Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Charge 2 Large Lavender Rose Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fitbit Charge 2 Large Lavender Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Charge 2 Large Lavendel Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Charge 2 Large Lavendel Rose Gold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ