A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Fitbit Bangle pro Flex 2 Silver Small

Termékkatalógus
Fitbit Bangle pro Flex 2 Silver Small
5 1 értékelés
Szíj - FitBit Flex 2-höz
Kód:  FTB002e6k5l Termékszám:  FB161MBSRS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fitbit Bangle pro Flex 2 Silver Small

Adj a FitBit Flex 2 trackernek új külsőt. Az elegáns fém FitBit karkötő  könnyen összetéveszthető egy klasszikus karkötővel, de amíg a csuklódon teljesíti a divatos kiegészítő funkcióját, közben a tracker belül folyamatosan figyelemmel kíséri a napi tevékenységedet. A keskeny kialakításnak köszönhetően a FitBit Flex 2 karkötő zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen ruhához, amit társasági összejöveteleken viselsz. Egyszerűen helyezd be a trackert a karkötő felnyitható részébe, és kész is vagy!

Legfontosabb jellemzők

  • S-es méret
  • FitBit Flex 2-höz tervezve
  • Fém kivitel, kézi polírozás
  • a karkötő nem tartalmazza a trackert

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fitbit Bangle pro Flex 2 Silver Small Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Bangle pro Flex 2 Silver Small. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fitbit Bangle pre Flex 2 Silver Small. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Bangle für Flex 2 Silver klein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Bangle für Flex 2 Silver klein.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ