A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

FitStream E1 kék

Termékkatalógus
FitStream E1 kék
3,7 3 értékelés
Turmixgép - 7,4 W teljesítmény, maximum sebesség 22000 ford/perc, 1 sebességfokozat, rendeltetése smoothie, bébiétel készítése és jég aprítása folyadék hozzáadásával, hordozható palack és keverőedény szűrővel a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, tartály térfogata 0,38 l, edény anyaga bpa free
Kód:  FITSM250 Termékszám:  FitStreamE1-Blue Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FitStream E1 kék

Élvezd kedvenc friss gyümölcsitalod, amikor és ahol csak szeretnéd. A FitStream E1 hordozható mixer nagyszerű partner nemcsak kirándulásokhoz, iskolába, munkába, de sportoláshoz is kiegészítésként vagy egy sétához kedveseddel. A FitStream E1 vezeték nélküli mixer kiváló minőségű, akár 2000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen töltéssel akár 12 friss italt is készít. A töltés a mellékelt USB-C-kábellel történik. Nemcsak pasztellkék  kifinomult megjelenésével bűvöl el, hanem kompakt méreteivel és mindössze 450 g tömegével is. A mixert a táskádban, hátizsákodban vagy épp kezedben is magaddal viheted. A 380 ml térfogat elegendő egy adag vitaminnal teli italhoz. A mágnesszalagok gondoskodnak biztonságodról, hogy a készülék csak akkor kapcsoljon be, ha a megfelelő helyzetben van. Az akkumulátoros mixer gyermekeid számára ideális, így biztonságosan beteheted az iskolatáskába. Kedveskedj magadnak vagy szeretteidnek, és élvezd a finom italok készítését. Inspirációként nézd megitt a különböző recepteket.



A kék FitStream E1 hordozható mixer legfőbb jellemzői

  • Elegáns design kék pasztell színben
  • Maximális sebesség 22000 ford./perc
  • A 380 ml térfogat elegendő egy adag vitaminnal teli italhoz
  • A hordozható FitStream E1 mixer kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével rendelkezik
  • Hordozható partner minden alkalomra
  • Kompakt méretek és kicsi, mindössze 450 g-os tömeg
  • Ideális táskához, hátizsákhoz vagy akár kézben fogva
  • Az anyagok megfelelnek az Európai Unió legszigorúbb szabványainak is
  • Beépített szűrőt tartalmaz
  • A mixert könnyű és gyors karbantartás jellemzi
  • Kiváló minőségű, akár 2000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral rendelkezik
  • A töltés USB-C-kábellel történik
  • A kábelt a mixer csomag tartalmazza
  • Legfeljebb 12 friss italt készíthetsz vele egyetlen feltöltéssel
  • A FitStream 9 színváltozatot kínál
  • A mágneses szalagok gondoskodnak biztonságodról
  • A FitStream termékek CE, ROHS és BPA FREE tanúsítványokat kaptak


Hordozható partner minden alkalomra

A FitStream E1 hordozható mixer elengedhetetlen utazó partnered lesz. Az USB-C-töltésnek köszönhetően bárhová magaddal viheted. Otthon egyszerűen előkészítheted a hozzávalókat, és amikor kedvet kapsz,, egyszerűen összekeverheted őket. Akár az edzőteremben, az iskolában vagy az autóban tartózkodsz, mindig tarts szünetet egyvitaminokkal teli egészséges ital elfogyasztására. A FitStream E1 hordozható mixer nagyszerű ajándék szeretteidnek, de kétségtelenül téged is elkápráztat majd, hiszen FIT-nek lenni mostmár gyerekjáték.

Rendkívül könnyű és kifinomult hordozható FitStream E1 mixer

A FitStream E1 vezeték nélküli mixer egyedülálló és stílusos, kék pasztell színű kialakítással biztosan elnyeri tetszésed. Kompakt méretekkel és mindössze 450 g-os tömeggel kedveskedik, amelynek köszönhetően nem probléma, ha a FitStream E1 mixert kézitáskába, hátizsákba vagy táskában viszed magaddal. Atartálytérfogata 380 ml, amely elegendő 1 adag vitaminnal teli italhoz.

A FitStream E1 hordozható keverő legfeljebb 12 italt készít egyetlen feltöltéssel

Nem kell aggódnod, hogy minden használat után fel kell töltened a FitStream E1 mixert, hiszen kiváló minőségű, akár 2000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár 12 friss italt is képes készíteni. A töltés USB-C-kábellel történik, akárcsak a mobiltelefon töltése. Az USB-C kábeltaFitStream E1 mixer csomag tartalmazza. Nagyon egyszerűen csatlakoztathatod a kábelt a hagyományos elektromos aljzathoz, számítógéphez, autóhoz vagy powerbankhoz, ennek köszönhetően a hordozható mixert bárhová magaddal viheted. Akár a medence mellé indulsz barátaiddal, akár sportoláshoz, vakációhoz, sőt romantikus sétára se felejtsd elmagaddalvinni a FitStream E1 vezeték nélküli mixert.

A FitStream E1 mixer biztonságos használata

A FitStream E1 hordozható vezeték nélküli mixer kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amely a jeget is képes összezúzni. Így ez az egyik legerősebb hordozható mixer, amely szinte bármit képes összekeverni. Biztonságod érdekében a mágneses szalagok lehetővé teszi, hogy a FitStream E1 csak akkor induljon el, ha a tartály a megfelelő helyzetben van. Még gyermekeid is elkészíthetik kedvenc friss italukat az iskolában.

A FitStream E1 mixer a legjobb minőségű anyagokból készül

A FitStream E1 akkumulátoros mixer gyártásához első osztályú anyagokat használták, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Az anyagok megfelelnek az Európai Unió legszigorúbb szabványainak, így ideálisak az egész család számára. A FitStream termékek CE, ROHS és BPA FREE tanúsítványokkal rendelkeznek.

Könnyű és gyors karbantartás

Az egyszerű karbantartás és tisztítás minden termék alapja. Ez alól azonban a FitStream E1 hordozható mixer sem kivétel. Beépített szűrőt tartalmaz, ennek köszönhetően még jobban élvezheted italaid. 30 másodperc alatt elkészítheted kedvenc italod vagy turmixod, tisztítása pedig ugyanennyi időbe telik. Egyszerűen adj amixerhez vizet egy csepp mosogatószerrel, és indítsd el.

Próbáld ki a szárított gyümölcsös italokat

Ha új szintre szeretnéd emelni italod, javasoljuk, hogy fagyasztott-szárított gyümölcsből készítsdel, amely megtartja a tápértékének akár 90% -át is. Az ital íze rendkívül különleges lesz, ráadásul a szárított gyümölcs nem foglal túl sok helyet.

A FitStream 9 színváltozatot kínál

A FitStream 9 pasztell színt kínál, amelyek nagyon elegánsak, és minden alkalommal magukra vonzzák a tekintetet. Válaszd ki a számodra leginkább tetszőt. Hiszünk benne, hogy beleszeretsz a FitStream E1 hordozható mixerbe, és napi rutinod részévé válik használata.


Paraméterek

Ország
Csehország Kész!
Teljesítmény
7,4 W Kész!
Maximum fordulatszám
22 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!
Alkalmas
Smoothiehoz, Bébiétel készítésére, Jég aprítására folyadék hozzáadásával Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
7,4 W Kész!
Maximum fordulatszám
22 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Bébiétel készítésére, Jég aprítására folyadék hozzáadásával Kész!
Tartály térfogata
0,38 l Kész!
Edény anyaga
BPA free műanyag Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack, Keverőedény szűrővel Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mennyi ideig kell tölteni?

Kérdések és válaszok: FitStream E1 kék
Kiegészítők: FitStream E1 kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FitStream E1 modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FitStream E1 modrý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FitStream E1 blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ